Colecţia Cărţi Romantice de la Libertatea pentru femei-octombrie 2015

În luna octombrie 2015, revista Libertatea pentru femei apare în fiecare vineri cu următoarele cărți romantice:

1.  ”Amintiri și secrete” de Sandra Brown – 2 octombrie 2015. Bellamy Liston avea numai 12 ani când sora ei a fost ucisă în timpul unei furtuni puternice. Șase ani mai târziu, ea publică o carte despre tragicul eveniment, dar acest lucru îi schimbă viața și este amenințată cu moartea… Cine a ucis-o pe sora ei, cine vrea să o omoare și pe Bellamy și cine o poate ajuta cu adevărat, veți afla descoperind secretele unei povești palpitante de Sandra Brown.

2. ”Pasiuni mocnite” de Julie Garwood – 9 octombrie 2015. Kate MacKenna reușea întotdeauna să transforme provocările vieții în succese. Dar soarta pare să se întoarcă împotriva ei și viața îi este amenințată. Sub presiunea unui lung șir de drame, Kate descoperă dragostea, dar nu reușește să se bucure de ea până când nu își rezolvă toate problemele…

3. ”Steaua secretă” de Nora Roberts – 16 octombrie 2015. Ultimul volum din trilogia ”Stelele din Mithra” îi are drept protagoniști pe ofițerul de poliție Seth Buchanan și pe frumoasa moștenitoare Grace Fontaine. Fanii acestei serii din America au votat deja cea de a treia carte cea mai bună din întreaga trilogie.

4. ”Magie îndepărtată” de Mary Jo Putney – 23 octombrie 2015. O nouă poveste din seria Protectorilor, în care eroii călătoresc din Londra pe tărâmurile misterioase ale unei insule mediteraneene, dar și înapoi în timp.

5. Femeile Islamului – Khadija” de Marek Halter – 30 octombrie 2015 Cartea se dorește un omagiu adus Khadijei, prima soție a lui Mahomed, cea care l-a susținut în clipele cele mai grele din viață și la începuturile perioadei sale profetice.

Preț revistă + carte romantică 9,99 lei
Preț revistă fără carte 1,5 lei

Sursa Libertatea pentru femei

Review overview
3
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

6 COMMENTS

  1. Hai mai… unde e volumul 2 din Crossfire?? :((((( Cata cruzime… 😛
    De ultima carte nu stiu ce sa zic… e potrivita pentru aceasta colectie?

  2. Pe mine nu mă încântă nici una din cărțile acestei luni 🙁 Vorba Denisei…de crossfire 2…nu se aude nimic?

  3. fetelor,eu le cumpar,dar cea de JULIE GARWOOD ESTE REEDITARE?DACA DA,CARE ESTE? locco_smiley_28

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.