O aventură secretă de Mary Balogh

Titlul original: A Secret Affair
Seria Huxtable Quintet: 1. Prima dată: Căsătoria (First Comes Marriage -2009), 2. Al doilea pas: Seducţia (The Comes Seduction-2009), 3. La final apare dragostea (Al Last Comes Love -2009), 4. Ispitirea unui înger (Seducing an Angel-2009), 5. O aventură secretă (A Secret Affair-2010)
Cotaţie Goodreads: 3.90

DETALII CARTE

În ultimul volum al seriei aflăm povestea lui Constantin Huxtable, vărul misterios, enigmatic, păcătos, chipeş, oaia neagră a familiei.
Constantin este la Londra pentru Sezonul de primavară, așa cum este obiceiul, în ciuda faptului că el iubește să îşi petreacă restul anului pe proprietatea sa din Gloucestershire. El se bucură de compania prietenilor săi de sex masculin și de verii săi, Huxtables, acum toţi căsătoriţi. Dar, ca de obicei el este în căutarea unei amante, o doamnă plină de rafinament şi nobleţe, probabil o văduvă, cu care să se bucure de ceva timp până în vară, după care fiecare o va lua pe căi separate.
Hannah Reid, Ducesă de Dunbarton, a ieşit din doliul ţinut după soțul ei în vârstă, și ajunge la Londra pentru Sezonul primăverii. Este o femeie extraordinar de frumoasă, și întreaga lume, inclusiv Constantin, ştie de câte legiuni de iubiţi s-a bucurat ani de zile în timp ce soțul ei era încă în viață. Atunci când ea se hotărăşte să îşi aleagă un nou iubit pentru primăvară, alegerea ei este Constantin.
Constantin nu este flatat și este destul de hotărât să reziste farmecelor frumoasei ducese. Ea nu este deloc genul lui. Reputaţia ei scandaloasă este ceea ce el dispreţuieşte la ea. Dar chimia bat-o vina, nu este interesată de reputaţie.
Hannah nu acceptă o respingere ușor, și poate fi, uneori, atât de convingătoare încât să-l facă pe Constantin să se răzgândească. Începe să se joace cu el, un dute-vino seducător, dar în aşa fel încât să-l zăpăcească. Ceea ce începe ca o tachinare, ca un fel de joc de-a şoarecele şi pisica, ajunge să se dezvolte în ceva cu mult mai profund, şi fiecare începe să sondeze secretele întunecate şi vulnerabilităţile din viaţa celuilalt.

Mary Balogh a țesut cu măiestrie o poveste romantică de importanță a familiei, de compasiune, de iubire și iertare în această a cincea carte din seria Huxtable. A Secret Affair nu va dezamăgi, și veți fi plăcut surprinși de „secrete”.
                                                                                                                                     Viki Ferrell, Fiction Fresh
Balogh a lăsat ceea este mai bun pentru ultima carte; Constantin-întunecat, rău, și criptic-are o interacţiune perfectă cu Hannah, întâlnirile lor sunt explozive, povestea lor de dragoste credibila. Deși fanii seriei vor fi dezamăgiți să-l vadă pus în dificultate, vor realiza că este cea mai bună modalitate de a-l descoperi.”

Cartea O aventură secretă de Mary Balogh, apare în colecţia Cărţi Romantice-Libertatea pentru femei, în data de 18.09.2015.

Inspiraţie: sursa www.marybalogh.com

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant

Autor: Iasmy

4 COMMENTS

  1. O poveste frumoasa. Am citit-o 🙂 . Ei, Constantin trebuia sa aiba si el un „nas” 😛 . Mi-a placut de Hannah. A stiut sa isi joace „cartea”. Oricum nu avea nimic de pierdut 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.