Colecţia Cărţi Romantice februarie 2017

Colecţia Cărţi Romantice februarie 2017

Cărţile apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. ”Răpirea” de Sandra Brown – 3 februarie 2017

Shaw Kinnard este angajat să o ucidă pe una dintre cele mai cunoscute și invidiate femei din New Orleans. Dar își dă repede seama că nu câștigă prea mult dacă o omoară pe Jordie. Dacă o ține în viață, poate obține o sumă frumoasă de la fratele ei drept răscumpărare. Dar lucrurile se complică între cei doi, vânător și victima lui deosebit de atrăgătoare. Sandra Brown dovedește din nou că este un maestru al tensiunii erotice și al intrigilor neașteptate.

 2. ”O rază de speranță” de Amanda Quick – 10 februarie 2017

Mattie Sharp este îndrăgostită fără speranță de un aventurier frumos și înfumurat. Când Hugh îi zdrobește inima, își promite că nu va mai da ochii cu el nici moartă… Dar se întâlnesc totuși, pentru că destinul are câteva surprize neplăcute pentru ei. Iar Hugh va face tot posibilul să o cucerească din nou. Nici de data aceasta, nu reușesc să își trăiască dragostea în tihnă, pentru că viața le este amenințată la fiecare pas

3. ”Noroc în dragoste” de Jill Shalvis – 17 februarie 2017

Mallory Quinn s-a săturat să aibă grijă întotdeauna numai de ceilalți. A venit vremea să aibă grijă și de ea, numai că dragostea nu este ușor de găsit. Până când apare Mr. Wright, ar putea flirta o vreme și cu Mr. Wrong. Numai că Ty Garrison ar putea dori mai mult!

4. ”Un bărbat pentru Amanda” de Nora Roberts – 24 februarie 2017

Cea de a doua carte din seria surorilor Calhoun spune povestea Amandei, cea mai corectă, matură și responsabilă dintre cele 4 fete. Dar când arhitectul Sloan O’Riley sosește în oraș, își cam pierde capul și cineva trebuie să o salveze…

Sursa: Libertatea pentru femei

3 COMMENTS

  1. Pe cea de Jill Shalviss cu siguranta o sa o iau 😉 . Mi-au placut cartile aparutre din serie asa ca ;e astept si pe celelalte 🙂 .

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.