Noroc în dragoste - Jill Shalvis
Literaturapetocuri.ro

Noroc în dragoste, de Jill Shalvis – Colecţia Cărţi Romantice

Noroc în dragoste

Lucky in Love

Jill Shalvis

Colecţia Cărţi Romantice februarie 2017

Seria Lucky Harbor: 

1 Simply Irresistible – Irezistibil; 2 The Sweetest Thing – Dorința inimii; 3 Head Over Heels – Îndrăgostită nebunește; 4 Lucky in Love – Noroc în dragoste; 5. At Last – În sfârşit, iubirea; 6. Forever and a Day- O veșnicie și o zi; 7. It Had to Be You- Numai tu; 8. Always on My Mind; 9. Once in a Lifetime; 10.It’s in His Kiss; 11. He’s So Fine; 12. One in a Million

   Noroc în dragoste – Jill Shalvis carti de dragoste.

Volumul al patrulea al seriei Lucky Harbor.

   Vineri 17.02.2017 apare cartea Noroc în dragoste, de Jill Shalvis în Colecţia Cărţi Romantice. Poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă împreună cu revista Libertatea pentru Femei!

   Mallory Quinn s-a plictisit să fie un model de cumințenie și generozitate. Ca asistentă medicală și fiică devotată, are grijă de toată lumea, în afară de ea însăși.
Cunoscută în Lucky Harbor drept fata bună a orășelului, a visat toată viața să-și găsească bărbatul perfect, dar acesta nu și-a făcut încă apariția în preajmă.

  În schimb, misteriosul Ty Garrison, despre care nimeni nu știe nimic și toată lumea dorește să-i afle secretele, reprezintă partenerul ideal pentru o aventură. Se află în oraș doar în trecere, iar trupul lui atletic și zâmbetul sexy promit să-i asigure lui Mallory niște amintiri de neuitat.

  Pentru prima oară de când se știe, Ty nu se îndură să plece mai departe. Nu și-ar fi imaginat niciodată cât de palpitantă poate fi misiunea de a ajuta o fată naivă și bună ca pâinea caldă să-și descopere latura sălbatică. Pe de altă parte, cum să-și abandoneze cariera în domeniul operațiunilor de securitate de dragul unei vieți tihnite, într-un orășel unde nu se întâmplă nimic?
Când ceea ce începe ca o simplă distracție devine pe zi ce trece ceva tot mai serios, Mallory și Ty se întreabă dacă sunt pregătiți pentru mai mult decât o pasiune trecătoare. Doar dragostea le poate oferi un răspuns…

Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

7 COMMENTS

  1. Gata! Luata de dimineata 😉 . Imi place seria aceasta si sper sa fie in continuare la fel de buna 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.