Origin (cartea a patra din seria LUX) de Jennifer L. Armentrout

Origin (cartea a patra din seria LUX) de Jennifer L. ArmentroutOrigin (cartea a patra din seria LUX) de Jennifer L. Armentrout

Editura Leda continuă seria Lux cu un nou volum destinat pasionaților de literatură fantasy: Origin, a patra și ultima carte a seriei.

Daemon ar face orice să o recapete pe Katy.

După raidul reuşit, dar cu final dezastruos de la Mount Weather, Daemon se confruntă cu imposibilul. Katy a dispărut. A fost luată. Totul se reduce acum la găsirea ei. Trebuie Daemon să distrugă pe oricine îi stă în cale? Imediat. E nevoie să ardă din temelii întreaga lume ca să o salveze pe Katy? Bucuros. Să expună în faţa tuturor rasa extraterestră? Cu plăcere.

Tot ce poate face Katy e să supravieţuiască.

Înconjurată de duşmani, singurul fel în care Katy poate rămâne în viaţă e să se adapteze. În definitiv, există lucruri în Daedalus care nu par chiar atât de nebuneşti, dar scopurile grupului sunt înfricoşătoare, iar adevărurile pe care le rostesc ei cu atât mai tulburătoare. Cine sunt de fapt tipii răi? Daedalus? Oamenii? Sau luxenii?

Împreună, pot înfrunta orice.

Dar cel mai periculos duşman fusese acolo mereu, iar când adevărurile sunt descoperite şi minciunile date în vileag, de partea cui se vor găsi Daemon şi Katy?

Şi vor mai fi vreodată împreună?

editura-corint

7 COMMENTS

  1. Jur ca abia astept cartea asta! 🙂 La cum s-a terminat vol 3 era cazul sa apara vol 4 de a doua zi. Si sper ca celelalte volume sa apara mai repede.

  2. Doamne, am de recuperat nu gluma! Eu am ramas pe la jumatatea cartii a doua, apoi am abandonat. Nu stiu de ce, probabil din cauza ca nu le aveam in varianta tiparita, ci doar electronica si nu prea m-a atras atat de mult.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.