Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

 Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020 – Alma/Litera

  Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020 – historical romance

   Romanele care vor apărea în luna noiembrie, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea, la prețul de 18,99 lei.

1.Dulce răzbunare de Nicola Cornick – 02.11.2020

  O nouă autoare și primul volum al seriei „Mirese scoțiene”.
Scrisorile lui Lucy îi distrug lui Robert logodna de care avea nevoie pentru a stinge o dușmănie de secole între două familii rivale. Acum îi face lui Lucy o propunere șocantă; în schimbul tăcerii sale, ea trebuie să devină soția lui și să-i ofere moștenitorul de care are nevoie. Este o căsătorie de conveniență, dar se pot cei doi împotrivi puterii dragostei?

2. În numele iubirii de May McGoldrick – 09.11.2020

  O altă nouă autoare și primul volum al seriei „Scoțieni regali”.
Isabella, o doctoriță vânată atât de guvernul englez, cât și de rebelii scoțieni, îl găsește rănit pe căpitanul de vas Cinead și îl îngrijește, iar acesta va pune pe foc inima Isabellei. Dar când iese la iveală un adevăr scandalos, orice șansă ca cei doi îndrăgostiți să aibă un viitor împreună este pusă sub semnul întrebării.

3. Sedu-mă cu safire de Jane Feather – 16.11.2020

  Volumul cu nr. 2 al seriei „Giuvaiere londoneze”, după ISPITEȘTE-MĂ CU DIAMANTE, care va apărea la sfârșitul lunii octombrie.
Fenella sfidează regulile societății londoneze: dorește să fie actriță… până când îl întâlnește pe dramaturg. Edward a văzut-o pe Fenella la un bal când era tânără debutantă și nu a uitat-o. Acum Edward este hotărât să–i dea rolul principal în toate privințele. Mai trebuie doar ca iubirea lor să ajungă pe aceeași pagină prețioasă…

4. O competiție seducătoare de Victoria Alexander – 23.11.2020

Primul volum al trilogiei Metreselor.
Văduva Lady Winterset a moștenit o carte foarte șocantă pe care toată Londra pare să o dorească. I-ar putea aduce faimă unui romancier. Dar unui conte mândru i-ar putea strica reputația. Singurul mod pentru a împiedica aceasta ar fi să o seducă, pentru a revendica atât memoriile scandaloase, cât și inima celei care le deține.

5. O căsătorie scandaloasă de Johanna Lindsey – 30.11.2020

   Sebastian a jurat să nu se mai întoarcă în Anglia. Și-a fabricat o nouă identitate de mercenar al morții. Dar Lady Margaret Landor, are alte planuri, aranjează cu el o afacere scandaloasă prin care Sebastian se întoarce acasă ca soț al ei. Pe măsură ce tinerii căsătoriți descoperă un plan mortal, înflorește o pasiune acerbă între ei, pe care nici nu au anticipat-o și nici nu-i pot rezista.

Iubiri fierbinți și pasiuni aprinse -în romanele lunii noiembrie?

Cărți Romantice

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste august 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.