Seria Clubul Knickerbocker - Joanna Shupe - putere, pasiune și jocuri periculoase

Seria Clubul Knickerbocker – Joanna Shupe – putere, pasiune și jocuri periculoase

Seria Clubul Knickerbocker

   Cei mai puternici bărbați fac parte din Clubul Knickerbocker, împreună decid ce afaceri merită dezvoltate, însă când le apare dragostea în cale vor avea bătăi de cap. Seria abundă de caractere puternice, replici savuroase, momente incitante și pasiuni răvășitoare. Dacă nu știi regulile jocului, poți pierde inclusiv sufletul.

    Joanna Shupe a avut un debut fulminant cu seria Minciuni periculoase, impunându-se ca una dintre cele mai bune noi scriitoare de historical romance. Valoarea romanelor sale a fost confirmată prin acordarea premiului Golden Heart de către Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

1. Magnatul – Magnate

   O poveste surprinzătoare care va demonstra cum este pavat drumul reușitei. Pe lângă ambiție și multă muncă, de cele mai multe ori milioanele nu sunt suficiente. O propunere incitantă și o tentație care va zgudui două suflete. Cât de ușor este să te arunci în necunoscut, dar și ce riscuri implică, sigur veți afla din această lectură incitantă cu suișuri și coborâșuri.

Magnatul de Joanna Shupe

    În Epoca sa de Aur, New Yorkul este în plin avânt, sub dominația unor oameni ale căror averi și putere sunt greu de imaginat. Membrii Clubului Knickerbocker știu asta mai bine decât oricine. Dar pentru un milionar anume, surpriza neașteptată va veni din partea propriei inimi… Seria Clubul Knickerbocker

   Născut în mahalaua Five Points, Emmett Cavanaugh își croiește cu ambiție drumul până în vârful unui imperiu al oțelului și duce o viață opulentă într-un conac de pe Fifth Avenue. Oricum, ascensiunea sa socială nu l-a făcut să aprecieze și femeile din noua lume în care a ajuns. Le disprețuiește pe doamnele din înalta societate a orașului pentru superficialitatea lor – însă o tânără cu sânge albastru, rebelă și frumoasă, ar putea să-i schimbe radical părerile. Seria Clubul Knickerbocker

   Mintea lui Elizabeth Sloane are alte preocupări decât ultimele bârfe de salon, într-o epocă în care reputația, statutul și averea sunt considerate măsura succesului, iar aspirațiile de a avea o carieră, inacceptabile. Lizzie poate juca la bursă cu aceeași pricepere precum cei mai buni brokeri din New York – însă are nevoie de un bărbat pentru a-și putea folosi abilitățile. Când tânăra îl roagă să o sprijine și apoi să împartă profitul, Emmett acceptă, chiar dacă fără prea multă tragere de inimă. Dar dragostea și afacerile nu fac casă bună și, pe măsură ce parteneriatul lor începe să se fisureze, cei doi vor descoperi o pasiune mai profundă decât fervoarea jocului la bursă.

Cum îi putea explica limpede că doar talentul nu era de ajuns ca să reușești în afaceri? Mult mai importante erau viclenia, lipsa de scrupule și o provizie nesfârșită de favoruri la care să poţi apela în orice moment.” 

„Se întinse lângă ea și o sărută cu ardoare, ca și când ar fi murit să o guste. Dinţii li se ciocniră, gurile lor devorându-se una pe alta cu disperare.”


Lizzie își dădu seama că dragostea era ca acţiunile. Îţi asumai riscuri sperând că va merita pe termen lung – dar se putea la fel de bine să te coste tot ce aveai.


2. Baronul – Baron

Baronul de Joanna Shupe

   Atunci când simți că ai lumea la picioare și un titlu nobiliar, o carieră politică poate să întregească anumite lipsuri, dar o escroacă va schimba direcția de mers. Cât de pregătit este personajul masculin să fie distras de la propriile ambiții, rămâne de văzut, cert este că nu-i va fi ușor. Vor fi suficiente momente pasionale care să stârnească valuri în rândurile societății și să zguduie acest cuplu inedit. Seria Clubul Knickerbocker

   Născut într-una dintre cele mai respectate familii din New York, William Sloane este un baron al căilor ferate care are toți prietenii potriviți în toate locurile potrivite. Dar indiferent de cât succes are, întotdeauna își dorește mai mult. Avându-și locul asigurat în rândul celor mai selecte grupuri ale societății, el își îndreaptă acum atenția spre o carieră politică, dorind să candideze pentru postul de viceguvernator. Nimic nu-l poate distrage de la următorul său scop – cu excepția, poate, a unei încântătoare escroace a cărei apariție în viața lui îl ia cu totul prin surprindere.

Totul era prea controlat, prea decent la el. Probabil că nu trăise niciodată o pasiune adevărată. Nu-și putea imagina părul lui ciufulit de degetele unei femei sau hainele șifonate de nerăbdarea unei partenere.” 

„În momentul în care buzele lor se atinseră, gura lui deveni viguroasă și flămândă, buzele modelându-se după ale ei, iar mâinile lui îi prinseră bărbia. Îl crezuse ea rece? Cât de mult greșise. Se aprinse focul între ei, buzele lui ferme și înflăcărate erau lipite de ale ei, în vreme ce sărutul devenea tot mai arzător.”

știa că nu aveau un viitor împreună, dar inima ei… Inima ei stupidă avea propriile idei. În adâncul sufletului, își dorea totul împreună cu acest bărbat. Iubirea lui. Viaţa lui. Viitorul lui.

3. Mogulul – Mogul

 Mogulul de Joanna Shupe

  Un bărbat ambițios, puternic și o sursă inepuizabilă de energie. Conduce cu o mână de fier trei ziare și este un rău necesar pentru societate. Atunci când în cale i se ivește o propunere știe că nu trebuie să o rateze. În afaceri este o forță, dar oare când întâlnește dragostea va fi la fel? Cât de departe este dispus să facă compromisuri și cum va reacționa când nu va fi cale de întors? Dialoguri savuroase, clipe pline de pasiune și un scenariu care merită prima pagină de ziar.

   Membrii privilegiați ai clubului Knickerbocker nu consideră niciodată că au urcat prea sus pe scara socială. Dar pentru unul dintre burlacii chipeși din New York s-ar putea ca dragostea să se dovedească mai importantă decât ascensiunea. Ca proprietar a trei ziare cunoscute, Calvin Cabot are mijloacele să-și satisfacă capriciile pentru excese — dar și puterea să-i aducă pe cei mai importanți oameni din societate la picioarele lui. Seria Clubul Knickerbocker

   Așa că, atunci când tânăra moștenitoare care a reprezentat odinioară marea lui dragoste vine disperată să îi ceară ajutorul, Calvin nu o poate refuza — cu condiția ca ea să nu îi stea în cale. Numai că, la fel ca jurnalistul, și această frumusețe încăpățânată este obișnuită să obțină întotdeauna ceea ce își dorește.

  Lillian Davies duce o viață plină de petreceri nesfârșite și escapade exotice pe iahturi impresionante. Dar când fratele ei dispare, Lily își dă seama că există lucruri pentru care merită să sacrifici orice și promite să nu se dea înapoi de la nimic ca să-l aducă înapoi în siguranță.

  Din nefericire, singurul om care o poate ajuta este cel pe care nu ar mai fi vrut niciodată să-l reîntâlnească. Va putea Lily să-l țină la distanță pe Calvin suficient cât să-și salveze numele și reputația… chiar dacă acest mogul tenace se dovedește a fi absolut irezistibil?

„– Nu vreau asta. Nu acum și nu cu tine. 
Cuvintele ei îl durură. Dar la ce se așteptase Calvin? Ca acel sărut să schimbe trecutul lor și să o facă să îl iubească? Dacă spera să o recâștige, trebuia să ducă o campanie demnă de generalul Sherman, să îi distrugă îndoielile și să îi doboare apărările.” 

era o haimana, din cap până-n picioare. Tipul de bărbat crescut pentru a frânge inimi. Cât de simplu ar fi să cedeze, să se relaxeze și să se topească sub trupul lui. Să îl lase să o iubească, să îi ofere plăcere și să se bucure și el. Atracţia fizică funcţionase mereu între ei. Totuși orice altceva rămânea un dezastru.

– Ar mai trebui să știi un lucru. Te-am vrut întotdeauna. Să nu crezi niciodată că nu a fost așa. De fapt, încă te vreau. Se aplecă să o sărute pe creștet, senzaţia buzelor lui trimiţând un fior prin ea. Te vreau mai mult decât orice pe lume. Mai mult decât ziarele mele. Mai mult decât aerul însuși. 
Uneori cuvintele erau doar cuvinte, sunete care ieșeau din gura unei persoane. Alteori, cuvintele schimbau totul, înţelesul lor răsturnând universul.”

Goodreads

Verifică disponibilitatea cărţilor din Seria Clubul Knickerbocker – The Knickerbocker Club Series  în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

Serii cărţi

 Seria Minciuni periculoase – Joanna Shupe – O minciună, o dragoste eternă!

Seria Clubul Knickerbocker de Joanna Shupe-putere, pasiune și jocuri periculoase

Sursa foto: Pinterest

Seria Clubul Knickerbocker

9 COMMENTS

  1. Stiu cat de bine scrie Shupe, doar i-am citit cealalta serie. Din pacate, caut in disperare „Baronul” si nu-l gasesc nicaieri. O sa mai caut. Pana la urma trebuie sa ma apuc si de seria asta, nu?! Ar fi si pacat sa o aman.

  2. O serie minunata cu dialoguri amuzante, indraznete ce descretesc fruntea. Preferata mea este Magnatul. A fost cartea care m-a insotit in septembrie in aeroport. La ora 6 dimineata bantuiam cu mandretea de coperta printre oameni 😛 Ce bine imi pare ca am ascultat sfatul Iasminei si am inhatat-o la timp. Foarte reusita seria, abia astept sa o recitesc pentru clubul de lectura

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.