Colecţia Cupluri

Colecţia Cupluri – Amanda Quick – Victoria Holt – Diana Palmer – Editura Colemus

    Colecţia Cupluri> Eroinele Amandei Quick sunt întotdeauna femei incomode pe care ai vrea să le cunoşti, iar eroii – bărbaţi chipeşi sau fascinanţi de care ai dori să te îndrăgosteşti…

Amandei Quick: Pseudonim Jayne Ann Krentz

Victoria Holt: Eleanor Alice Burford – Gen: Romance, Historical Fiction, Mystery & Thrillers

Diana Palmer: aka Diana Blayne, Katy Currie, Susan Kyle – Gen: Romance, Paranormal Romance, Historical Romance, Romantic Suspense, Inspirational

Colecţia Cupluri

1. Magie – Mistique – Amanda Quick Colecţia Cupluri

Editura Colosseum

An apariţie -1996

Număr pagini 443

Cartea a mai apărut şi în colecţia Cărţi Romantice- Legământul iubirii-recenzie

   Frumoasa și apriga Lady Alice refuză să se lase intimidată de vreun bărbat – chiar dacă el este înfricoșătorul cavaler Hugh Cel Necruțător. Când acesta descinde la castelul Lingwood Manor în căutarea magicului cristal verde, Alice îndrăznește să-i propună un târg. În schimbul unei dote substanțiale, ce îi va elibera pe ea și pe fratele ei de sub tutela unchiului tiranic, își alătură istețimea însușirilor războinice ale lui Sir Hugh pentru a recupera misteriosul cristal.

   Curând însă Sir Hugh realizează că dorește de la Alice mai mult decât recuperarea pietrei prețioase. Ea se simte atrasă de o pasiune puternică pe care o împletește cu o hărțuială continuă, iar neînfricatul cavaler își dă seama că ar risca totul pentru a se căsători cu Alice.

Amanda Quick reuneşte încă o dată în paginile acestui roman forţa, fantomele trecutului şi pasiunea dintre un bărbat dur şi neînfricat, Hugh cel Neînduplecat şi o tânără domnişoara, Lady Alice.

,,– Mă întorc într-o săptămâna, promise Hugh. Cu un preot care să ne cunune.”

Vreau o listă de expresii frumoase pe care să le memorez şi să le folosesc atunci când vorbesc cu mireasa mea.

2. Capitulare – Surrender – Amanda QuickCapitulare - Surrender - Amanda Quick

Editura Colemus

An apariţie – 1994

Număr pagini: 382

   Victoria Huntington se credea la adăpost de vânătorii de zestre. Nu și față de Lucas Colebrook. În fața farmecului său și a gustului comun pentru escapadele nocturne, nechibzuita Victoria Huntington nu poate rezista. Se pare însă ca o astfel de companie este mai periculoasă decât se aștepta Victoria, mai ales când se amestecă și fantomele trecutului…

,,Victoria Claire Huntington își dădea seama când cineva are gânduri ascunse cu ea; nu ajunsese la matura vârstă de douăzeci și patru de ani fără a fi învățat să-i recunoască pe sofisticaţii vânători de zestre din lumea bună. Moștenitoarele erau, la urma urmei, un vânat atrăgător.

Faptul că era încă nemăritată și stăpână a unei averi substanțiale era o dovadă a îndemânării ei de a scăpa de oprtuniştii șmecheri și vicleni care mișunau prin saloane. Victoria se hotărâse de mult să nu se lase pradă farmecului lor înșelător și superficial.

Lucas Mallory Colebrook însă, noul conte de Stonevale era altfel. Putea fi și el un oportunist, dar în mod sigur nu exista nimic viclean sau superficial la el. Printre păunaşii din lumea bună, contele era un vultur.

,,Victoria începea să se întrebe dacă nu cumva chiar calitățile care ar fi trebuit să o pună în gardă, tăria ascunsă și voința neînfrântă pe care observase la el, nu erau exact lucrurile care o atrăgeau. Era de netăgăduit că fusese fascinată de acest om încă din clipa în care îl cunoscuse, cu mai puțin de o oră în urmă. Atracția pe care o simțea era extrem de tulburătoare. De fapt, era de-a dreptul periculoasă.

-Cred c-am câștigat iar, milord.

Victoria își coborî mâna ei elegant înmănușată și răsfiră cărțile pe postavul verde al mesei de joc, trimițând adversarului ei un zâmbet amețitor.

-Felicitări, domnișoară Huntington. Se pare că aveți un noroc formidabil în seara asta.”

,,Stonevale, ai cărui ochi cenușii o făceau pe Victoria să se gândească la stafii mișunând în miezul nopții, nu arată deloc afectat de pierdere. Părea mai degrabă cuprins de o satisfacție discretă, ca și cum tocmai i se realizase un plan alcătuit cu grijă. Avea aerul că anticipase cu calm totul.

-Da, am un noroc uimitor în seara asta, nu? murmură Victoria. S-ar putea chiar bănui că am fost ajutată…

-Resping o astfel de posibilitate. Nu pot accepta să vă pătați onoarea, domnișoară Huntington.

-Sunteți foarte galant, milord. Dar aici nu era vorba de onoarea mea. Vă asigur că sunt perfect conștientă că n-am trișat.

Victoria se opri brusc. Își dăduse seama că prin această remarcă se afla acum pe o gheață extrem de subțire. Practic îl acuzase pe conte că jucase cu cărți măsluite pentru a-i da ei posibilitatea să câștige.”

3. Scandal – Amanda QuickScandal - Amanda Quick

Editura Colemus

An apariţie – 1994

Număr pagini: 366

Colecţia Cupluri

   Cu reputația pătată pe veci de o indiscreție din tinerețe,  frumoasa Emily Farington se trezește îndrăgostită până peste cap de contele Blade. În aparență un tânăr sensibil, inteligent și nobil.

   Dar misteriosul conte Blade sfâșiat de pasiuni tulburătoare și purtând un tragic secret în suflet nu este chiar o persoană de invidiat, deși întreaga Londra îi stă la picioare…

  Va izbuti Emily să câștige inima acestui ,,dragon” cu ochi de aur?…

4. Decepţie – DeceptionAmanda QuickDecepţie - Deception -Amanda Quick

Editura Colosseum

An apariţie -1995

Deception

Număr pagini: 375

   Decepție?…Nu. De fapt, o aventură în căutarea unei comori ascunse de pirații altor vremuri. Urmașii lor încearcă s-o găsească, dar ceea ce vor descoperi nu va fi aurul mult dorit, ci dragostea adevărată.

  Pasiunea tumultuoasă dintre Jared și Olympia îi va face pe eroii cărții să se regăsească, să arate celorlați – decepționați-, care este unicul adevăr: iubirea!

5. Pericol – Dangerous –Amanda Quick

Editura Colemus

An apariţie -1994

Număr pagini: 367

   Povestea de dragoste fascinantă a tinerei Prudence vă poartă dintr-o magnifică sală de bal plină de lumini orbitoare, la un castel înconjurat de umbre misterioase…

  Ea era o tânără inocentă, iar el…un bărbat obișnuit cu intrigile, un om ce trăise mai mult în umbră decât în lumina soarelui…

   Setea de aventură o va arunca pe eroina romanului într-o lume plină de primejdii și mistere, acolo unde o așteaptă și…iubirea.

,,Era cea mai întunecată ora a nopții, aproape ora trei dimineața, și ceața înghețată se lipea de oraș ca o fantomă. Prudence Marryweather concluzionă, cu părere de rău, că era un moment destul de nepotrivit pentru a-i face o vizită  bărbatului cunoscut sub numele de Îngerul Prăbușit.

Tremură în ciuda hotărârii ei îndrăznețe, în momentul în care trăsura se opri în față ușii de la intrarea casei, învăluită în ceață. Prudence se gândi o clipă să-i spună vizitiului să întoarcă trăsura și să o ducă direct acasă. Dar alungă acest gând tot atât de repede cum ii venise. Știa că nu trebuie să ezite acum. Era în joc viața fratelui ei.

Își adună curajul, își potrivi mai bine ochelarii și coborî din trăsură. Își trase gluga pelerinei vechi de lână gri, astfel încât să-i ascundă fața și începu hotărâtă să urce treptele casei. În urma ei trăsura porni mai departe”

,,Din toate punctele de vedere, era o situație anormală. Se spunea că legendarul Conte de Angelstone rareori se culca înaintea zorilor. Îngerul Prăbușit nu-și câștigase această reputație formidabilă culcându-se la ore rezonabile.Toată lumea știe că diavolul preferă adăpostul nopții.

Prudence ezită înainte de-a ridica mâna înmănușată pentru a bate la ușă. Era foarte conștientă că treaba pe care urma s-o facă implică un anumit risc.Fusese crescută la țară, venise de curând la Londra, dar nu era atât de naivă încât să creadă că era normal ca doamnele să viziteze domni la orice oră, cu atât mai puțin la ora trei dimineață.”

6. Dorinţa – Desire – Amanda QuickDorinţa de Amanda Quick-Editura Colemus

Editura Colemus

An apariţie -1994

Număr pagini: 349

   Ceea ce dorea Sir Gareth de la o soție era foarte simplu: supunere totală, o dotă considerabilă și mulți urmași. Lucruri care, însă nu se potriveau în totalitate cu personalitatea independentă a Lady-ei Clare. Era adevărat că Lady Clare și insula Dorinței aveau nevoie de protecție, dar ceea ce vor obține va fi o mână de fier și nu un poet, un războinic și nu un trubadur romantic..

,,Este foarte puţin probabil ca domnişoara de Desire să fie încă virgină, spuse Thurston de Landry. Dar, ţinând cont de circumstanţe, sunt sigur că vei reuşi să verifici acest aspect al problemei.
Gareth îşi privi impasibil tatăl. Reacţia lui la ştirea că viitoarea lui soţie îşi pierduse onoarea în braţele altui bărbat fusese aproape imperceptibilă, cu excepţia unei mici încordări a degetelor pe paharul cu vin.
Ca fiu bastard, ce fusese obligat să-şi facă loc în lume cu sabia, avea câţiva ani de experienţă care-l ajutau să-şi ascundă emoţiile. De fapt, devenise atât de priceput la asta încât majoritatea cunoscuţilor credeau că nu avea deloc sentimente.
— Spui că e moştenitoare? întrebă, străduindu-se să se concentreze pe cel mai important aspect al problemei. Are avere?
— Mda.
— În acest caz, e bună de soţie, răspunse Gareth disimulându-şi satisfacţia.”

7. Fascinaţie -Ravished – Amanda Quick

Editura Colemus

An apariţie -1994

Număr pagini: 392

Cartea a mai apărut şi în colecţia Cărţi Romantice: Frumoasa şi bestia -recenzie

   Gideon Westbrook poreclit „Bestia de la Blackthorne Hall” o vizitează pe domnişoara Harriet Pomeroy, paleontolog amator şi fiica defunctului preot, ca urmare a ajutorului cerut printr-o scrisoare, pentru prinderea unor „infractori periculoşi” care îşi adăposteau bunurile furate în peşterile satului.

   Harriet este implicată încă o dată într-un caz de răpire. Prietenii săi, lordul Applegate şi lady Youngstreet se gândesc să o salveze din mâinile „Bestiei de la Blackthorne Hall”, fugind la Gretna Green. Lordul Applegate îi promite că o va lua de soţie, însă planul este dejucat imediat ce Gideon porneşte pe urmele lor.

Era o scenă parcă desprinsă dintr-un coşmar. Gideon Westbrook, viconte de St. Justin, se opri în prag şi îşi aruncă privirea în mica şi vesela anticameră a iadului. Erau oase peste tot.[…]. În mijlocul acestei dezordini teribile se afla o siluetă zveltă cu şorţ pătat.”

8. Nechibzuinţa – Reckless – Amanda Quick

Editura Colemus

An apariţie – 1994

Număr pagini: 350

Cartea a apărut şi în colecţia Cărţi romantice – Nesocotita

   Cu inocența celor șaisprezece ani ai săi, Phoebe Layton își închipuise că Gabriel Banner era un cavaler din povești, un erou cu inima nobilă.

   Dar, cu ocazia unui rendez-vous în miez de noapte, Phoebe descoperă stupefiată că are în față un om total diferit de bărbatul visurilor ei.

Curând însă va fi rândul pretenţiosului conte să rezolve o problemă personală: să o cucerească pe cea mai intrigantă, impulsivă, nerușinată femeie pe care a întâlnit-o vreodată…

,,Lumina lunii i se potrivea.
Învăluit în lumina de argint care umplea  pajiştea, Gabriel Banner, conte de Wylde, arăta la fel de misterios şi primejdios ca o legendă care a prins viată. Phoebe Layton îşi opri iapa la marginea pomilor şi îşi tinu răsuflarea în timp ce Wylde se îndrepta spre ea. Încercă să–şi stăpânească mâinile care îi tremurau pe hăţuri. Nu era momentul să–şi piardă controlul: Era o doamnă care lupta pentru o cauză
nobilă.”

,,Avea nevoie de serviciile unui cavaler rătăcitor şi alegerea era limitată, într–adevăr, Wylde era singurul candidat potrivit. Mai întâi însă trebuia să–l convingă să accepte propunerea ei.
De săptămâni de zile lucra la acest plan. Până în noaptea aceasta, contele, singuratic şi izolat de lume, ignorase constant toate scrisorile ei voit misterioase. Disperată, apelase la o altă tactică. În încercarea de a–l ademeni afară din bârlogul său, folosise ca momeală singurul lucru căruia ştia că el nu îi putea
rezista. Faptul că se găsea în noaptea aceasta aici, pe această pajişte izolată din Sussex, însemna că reuşise în cele din urmă să–l provoace să vină la o întâlnire.
Wylde nu ştia cine era ea.”

9. Rendez-vous – Amanda QuickRendez-vous - Amanda Quick

Editura Colemus

An apariţie –1994

Cartea a mai apărut şi în colecţia Cărţi Romantice– Randez-vous la miezul nopţii-recenzie

   Augusta Ballinger era sigură că trebuie să fie o greșeală teribilă. Harry, acest bărbat mândru și tulburător de frumos, conte de Graystone, pur și simplu nu se putea căsători cu sălbatica, nechibzuita Augusta. Ar fi însemnat să nu țină seama de regulile societății. Curând însă, cei doi au un „rendez-vous” în miez de noapte, în care contele, folosindu-se de tehnici foarte convingătoare pentru o femeie, îi demonstrează contrariul…

   Lordul Harry Graystone era un bărbat înfumurat şi periculos, care îşi ghida viaţa după anumite reguli. Şi alegerea viitoarei sale mirese trebuia să se desfăşoare astfel: pentru a-i onora titlul de conte, aleasa trebuia să fie o femeie virtuoasă, pentru a-l împlini sufleteşte, aceasta trebuia să fie demnă de încredere, loială.

  Toate aceste reguli vor fi încălcate din momentul în care contele o întâlneşte pe Augusta Ballinger, o tânără de 24 de ani, căreia nu-i pasă de nici o regulă a societăţii acelor vremuri.

Nunta lor fusese rapidă şi eficientă. Graystone păruse preocupat de altceva şi abia îi observase rochia albă de muselină pe care o alesese cu atâta grijă. Nici măcar n-o complimentase pentru voalul pe care – l cususe peste decolteul mult prea generos, astfel că primul ei efort de a-şi impresiona soţul cu hainele ei modeste trecuse neobservat.”

10. Seducţie – Seduction – Amanda QuickSeducţie - Seduction - Amanda Quick

Editura Colemus

An apariţie –1994

Număr pagini: 431

   Oamenii îl numeau diavol. Pentru că întunecatul și enigmaticul Julian, conte de Ravenwood, era un bărbat cu un temperament vulcanic devenit legendar, a cărui prima soție murise în împrejurări misterioase. Gurile rele spuneau că s-ar fi înecat în apele negre ale iazului aflat chiar pe proprietatea Ravenwood, iar altele spuneau c-ar fi chiar mâna diavolului în joc. Dar tânăra și netemătoarea Sophy Dorring este hotărâtă să-și asume toate riscurile și să-l învețe pe Julian să iubească din nou…

11. Amanta – Amanda Quick

Amanta - Amanda Quick

Editura Colosseum
An apariţie –1995
Număr pagini424 

   Un roman în care şantajul şi pasiunea se întrepătrund, transformând o farsă într-o iubire adevărată.

  El întruchipa cu adevarat modelul ei de bărbat: arogant, atrăgător, seducător. Iar ea, cea care joacă rolul superbei amante, cade în mrejele propriei sale creaţii, trăindu-şi rolul cu adevărat.

12. Cântecul sirenei –  Victoria Holtvictoria holt

Editura Colosseum
An apariţie –1995
Număr pagini: 334
Colecţia Cupluri

   Carlotta și Damaris, două surori vitrege, sunt aruncate în vâltoarea unei rivalități teribile din cauza unei iubiri pierdute. O intrigă de curte complicată, cu comploturi iacobite pune în primejdie viața Carlottei, iar Damaris încearcă… imposibilul.

13. Trilby – Diana Palmer

Arizona, 1910 

Dragă Jurnal,

Îmi va lua mai mult decât amenințări – și un fermier arogant – să mă îndepărteze de  pe proprietatea mea. – Când am moștenit acest teren izolat lângă granița mexicană, știam că este ceva dificil și periculos – foarte diferit de viața mea privilegiată  din Louisiana, unde am fost domnișoara Miss Trilby Lang.

Dar cu siguranță nu mă așteptam ca vecinul meu, Thorn Vance, să mă provoace la fiecare pas. Sau că atracţia faţă de el ar fi ceva puternic și cu  greu încerc să rezist. Acum, cu problemele teritoriului, am nevoie de ajutorul lui. Dar cât de mult risc să mă pun în mâinile unui om care obișnuiește să obțină exact ceea ce îşi dorește?

14. Glasul inimii – Victoria Holt

Colecţia Cupluri

  Să nu ai regrete niciodată. Dacă ai făcut bine, e minunat. Dacă ai făcut rău, capeţi experienţă.

15. Fata pădurilor – Penelope Nerri

Colecţia Cupluri

16. Lacy – Diana PalmerLacy - Diana Palmer

   Cole Whitehall îi ceruse lui Lacy Jarrett să-l aștepte. Dar, după război, s-a întors la ranchul Whitehall, un om schimbat, promisiunea iubirii fiind înlocuită de o distanță rece.

Și Lacy a dorit să reînceapă povestea plina de pasiune pe care o împărțise odată.

   În mod necuviincios, Cole a refuzat s-o lase pe Lacy sa se apropie de el, dar totuși, ea și-a dorit să afle secretele din inima  frumosului texan. Chinuită, nu l-ar lăsa să ducă singur povara, iar în curând, căutarea unei iubiri nesfârșite ar fi suficient de strălucitoare pentru a le lumina lumea

17. Amelia –  Diana PalmerAmelia

  Colecţia Cupluri

   Tatăl Ameliei este determinat să o căsătorească şi să facă parte din puternica familie Culhane.

  Manierat – Alan trebuie să fie bărbatul cu care se căsătorește. Dar fratele său, regele, periculosul Culhane, este bărbatul pe care trebuie să-l aibă.

 

Cărţile din- Colecţia Cupluri –  pot fi găsite în anticariate, câteva dintre cele scrise de Amanda Quick au apărut reeditate şi în colecţia Cărţi Romantice-Editura Lira/Litera

Alte colecţii cărţi

Colecţia Cupluri


 

 

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.