Concurs Regii timpului de Laura Nureldin!

Concurs Regii timpului de Laura Nureldin!

Dragi prieteni, în concursul de astăzi aveţi posibilitatea de-a câştiga Regii timpului de Laura Nureldin de la Editura Herg Benet
1 PREMIU-1 CÂŞTIGĂTOR

Regii timpuluiCe ai face dacă cel mai bun prieten al tău te-ar trimite din greșeală cu o mașină a timpului fix în Persia antică, iar acolo ai fi imediat răpită de eunuci ai haremului mărețului Xerxes? Sau dacă viața ți-ar fi pusă în pericol de nenumărate intrigi de palat într-o societate unde femeia este supusă bărbatului prin tradiție? Sau dacă ar trebui să iei de soț un rege pe care deja îl cunoști din manualele de istorie, dar căruia trebuie să îi explici că un telefon nu înseamnă să vorbești cu spiritele, automobilele nu sunt care ale zeilor, iar vasul de toaletă este un accesoriu foarte util? Tinerei Mora, un normal locuitor al Los Angeles-ului din zilele noastre, iată că, din întâmplare, chiar i se petrec toate acestea. Și nu disperă, pentru că știe că propria ei personalitate este mai puternică decât niste hopuri banale precum obligatoriile călătorii zilnice între milenii, asasinate pe bandă rulantă sau șocuri culturale de ambele părți. Nu disperă pentru că este o femeie hotărâtă, pragmatică, cu umor, dar și… îndrăgostită. Iar dragostea cere sacrificii, nu? Chiar dacă ajungi Regină.

– Câți ani are iubitul tău?
– 2500.

Cerinţe obligatorii

1. Răspundeţi la întrebarea. Dintre cărţile ce se află în curs de apariţie la Editura Herg Benet, ce v-a atras atenţia? Ce aţi vrea să citiţi?
2. Like paginii de Facebook–Literatura pe tocuri
3. Like paginii de facebook–Editura Herg Benet
3. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală. Vă rugăm să schimbaţi setările la profilul personal pentru a putea vizualiza dacă aţi îndeplinit primele condiţii şi aţi apreciat paginile menţionate. În cazul în care nu putem verifica, premiul va fi alocat altui câştigător.
4. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, menţionaţi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook, dar şi link-ul de distribuire.
5. Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru

ATENŢIE CONDIŢIILE DE PARTICIPARE!

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi. 

Câștigătorul va fi desemnat în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 21-29.11.2015

Later Edit: Concursul se prelungeşte până la data de 02.12.2015

Sponsorul concursului Editura Herg Benet

Editura_Herg_BenetVă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org.Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicatde la poşta română, nu se mai retrimite.

ATENŢIE: ANUNŢĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL

Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Mulţumim pentru înţelegere!

Succes!
Cu drag,
Mili şi Iasmy!

Review overview
4
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

49 COMMENTS

 1. Mi-a atras atenția cartea Zona Zero-Lavinia Călină ,am citit Ultimul avanpost și Neamul Corbilor și mi-au placut.

 2. Mi-au atras atentia volumele Capcana de Simona Stoica. Am citit si Provocarea, doar primul volum, si mi-a placut foarte mult. Coperta volumelor Capcana e irezistibila. :))
  Facebook: Andreea C. Dragan

  Multumim pentru concurs.

 3. FB: Arge Deianescu

  Imi doresc sa citesc „Regii timpului” de Laura Nureldin, „Poezii pentru acea necunoscuta” de Andrei Craciun si „Vicky, nu Victoria” de Cristina Nemerovschi”

 4. Revin,cu scuzele de rigoare,am scris o carte deja aparuta 🙂
  Dintre cartile in curs de aparitie:Poezii pentru acea necunoscuta
  Facebook: ancuta.vranceanu.9

 5. Valuri de viață – Lina Moacă, Amanții 3.o – Corina Ozon
  Facebook : Kruppa Mădălina

 6. Mi-ar placea sa citesc Capcana Vol 1 si 2, de Simona Stoica si Zona zero, de Lavinia Calina.
  Fb: Ema Georgiana

 7. Capcana de Simona Stoica si Zona zero de Lavinia Calina. :3
  Fb: Ilie Andreea
  Multumim pentru concurs! ^_^

 8. Like FB: Horatiu Gabriel De
  Dintre cartile aflate in curs de aparitie, ma atrage cartea „Zona zero” scrisa de Lavinia Calina (autoare careia i-am citit Ultimul avanpost)), in principal ca este o noua abordare fata de ceea ce scrie si a dorit sa apeleze la personajele „zombi”.
  In afara de acest volum, as fi bineinteles curios sa citesc si cartea oferita premiu in acest concurs „regii timpului” scris de Laura Nureldin..

 9. As vrea sa citesc Capcana de Simona Stefana Stoica,insa cea care mi-a atras atentia a fost cartea Regii timpului datorita citatului de pe coperta,chiar m-a facut sa o vreau

 10. Singura carte care mi-a atras atentia si pe care doresc s-o citesc cu nerabdare este „Zona zero” de Lavinia Calina.
  FB: Simina Zipy

 11. As vrea sa citesc volumul 3 din Ultima vrajitoare din Transilvania. Primele 2 mi-au placut foarte mult.
  FB: Alexandra Marta

 12. Buna.
  Pana in momentul de fata nu am citit nici o carte de la aceasta editura, dar dupa cum am tras cu ochiul pe la unele descrieri deja cred ca am cateva care mi-au atras atentia.
  Cum ar fi Zona Zero. Catea aceasta are ceva, nu stiu sa explic foarte bine, probabil pentru ca are un subiect dupa parerea mea bine ales, care te face sa vrei sa stii ce se intampla pe tot parcursul cartii.
  Mai este si Capcana, care fix pentru ca are descrierea atat de simpla, aduce mai multa atentie asupra ei. „Trăieşti în trecut. Fugi de prezent. Privești spre viitor.”
  Sau mie personal pentru ca imi plac foarte mult filmele si serialele SF, am o placere si pentru cartile de acest gen si ma bucur ca exista si la aceasta editura : Ultima vrajitoare din Transilvania.

  Dupa cum am spus si mai sus de la aceasta editura inca nu am citit nici o carte si mi-ar face placere sa incep cu aceasta carte.

  Nume facebook : Larisa Lala

 13. Fb: Maria-Emanuela Coman
  Rasp: „Capcana” o am deja pe lista, ar fi culmea sa n-o citesc dupa ce am raspuns afirmativ Provocarii 😀 dar in urma recenziilor, lista se lungeste :-s in primul rand, „Regii timpului” – toate lumea are numai lucruri bune de spus despre roman. Apoi as mai adauga „Zona Zero” pentru care Lavinia vad ca primeste fel de fel de reactii care mai de care mai interesante si ar mai fi, dar sa le insir chiar pe toate?! Bani sa fie! Sau noroc 😀 Ma bucur ca avem o editura ce promoveaza atat de mult tineri scriitori romani talentati!

 14. cartile linei moaca pe care vreau sa le achizitionez,zona zero-lavinia calina,capcana-simona stoica si normal cartea care este in concurs.celelalte carti luate de la herg benet la targ le-am citit deja
  arcidalia ghenof pe f.b.

 15. FB: Andreea Luiza
  Mi-a atras atentia cartea Laurei Nureldin si as vrea sa citesc cartea ei!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.