„Snitches get Stitches”

5 filme relaxante pentru timpul liber

Cu popcornul în braţe…Nerve (film)

Gen: Aventură, Crimă, Thriller

Durată: 1h 36 min

Buget: 20,000,000 $

Directori: Henry Joost, Ariel Schulman

Bazat pe romanul lui Jeanne Ryan

Prăjituri: 65/100

Notă IMDB: 7

Replică: „Snitches get Stitches”

      Un film care a apărut în cinematografele din ţară pe data de 16 septembrie 2016. Prezintă viaţa unei adolescente din anul terminal. Precum mai toate fetele de vârsta ei, Venus (Emma Roberts) iubeşte în secret căpitanul echipei de baschet, dar nu are curajul de a-şi da sentimentele pe faţă. Diferită total de aceasta, prietena cea mai bună, Sydney (Emily Meade), dă dovadă de prea multă încredere în propriilei forţe: se înscrie într-un joc care o obligă la a-şi depăşi limitele. Ordinea, legea, chiar viaţa sunt date la o parte cu un clic pe unul dintre butoanele: „PLAYER” sau „WATCHER”.

    Sydney, văzându-şi prietena atât de temătoare, se hotărăşte  să îi dea un mic impuls şi îi spune căpitanului de pasiunea ei. Asfel, Venus este indirect respinsă. Supărată pe toţi şi pe toate se înscrie pe Nerve ca „PLAYER”. Nerve îşi provoacă jucătorii, iar aceştia câştigă bani, în vreme ce observatorii adaugă obstacole şi plătesc.nerve

    Prima provocare a lui Vee este de a săruta un necunoscut. În acest fel îl va cunoaşte pe Ian (Dave Franco). Acestea au fost orchestrate. Vee câştigă alături de el provocare după provocare. A crede că tot răul este spre bine nu e decât o frază în vânt. Sydney mai că îşi pierde viaţa, Vee de asemenea. Ce face? Merge la poliţie, dar…supriză! Nerve are legea la degetul mic. Vee a devenit prizoniera jocului. Singura cale de ieşire este să câştige. Ce va face? Dar tu ce ai face? Eşti observator ori jucător?

   Filmul are o poveste care te ţine în suspans. Acţiunea nu lasă de dorit şi te poartă în cele mai ciudate direcţii. Dincolo de efectele speciale şi locul de filmare (New York City USA), Nerve m-a impresionat prin mesajul pe care îl transmite. Fiind copiii internetului, adolescenţii sunt uşor influenţaţi şi pot alege un joc în detrimentul vieţii. Nerve aduce consecinţele.

Vizionare plăcută!!!

Review overview
5
***Stanciu Maria Crina (Crina Stanciu)***Salut la toată lumea, mă numesc Crina și sunt la fel de obișnuită ca oricare altă fată, cu mențiunea că îmi place scrisul și cititul. Eu ador tot ceea ce iese din tipar, sunt pasionată de călătorie, de limbile străine, noi culturi. Alții descoperă lumea făcând alpinism sau scubadiving, eu o aflu la picior, cu avionul sau descrisă în paginile unei cărți de aventură, fantasy, crime, dragoste, istorie, ficțiune pentru adolescenți. Abia aștept să elucidez și mai multe mistere aici, alături de ceilalți colaboratori și de voi!

7 COMMENTS

  1. Am vazut doar trailerul, iar cartea e deocamdata in wish-list. Mi-a placut trailerul, dar parca as vrea sa citesc intai cartea…Inca mai stau pe ganduri.

  2. Sincer nu ma atrage. Nu stiu daca am sa vad filmul ( poate impinsa de la spate de sot 😛 ) dar la carte voi spune pas. Am tot stat pe ganduri daca sa incerc sau nu, ba eram tentat, ba nu, insa in final ….nu ma atrage 🙂

  3. Multumesc mult pentru sugestie! Uitasem de acest film. 😀 Cu siguranta o sa-l vizionez!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.