Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan

Doctor cu Farmec

     Nu pe mine mă privea… ci pe diva perfectă care își unduia suav genele lungi în spatele meu. Aș fi dat orice să mă fi privit și pe mine, chiar dacă numai pentru o clipă, în acel minunat fel. Cu tenul meu plin de coșuri, cu genele mele scurte și niciodată arcuite suficient încât să atragă atenția, nimeni nu m-ar fi observat niciodată… asta dacă n-ar fi existat chimia și problemele pe care ceilalți, Dive sau Doni Juani, nu se credeau în stare să le rezolve.

    „Doc”, așa cum obișnuiau să mă numească cei din liceu, rezolva orice problemă de chimie, amesteca substanțe și descoperea reacții… însă marele regret era acela că nimeni nu mă privea așa cum o priveau pe diva liceului. Culegeam laurii succesului la școală, laudele profilor, dar și invidia colegilor, însă aș fi dat orice să fiu și eu privită așa cum o priveau pe ea. Știam… erau coșurile. Coșmarul obsesiv al nopților mele de adolescentă. Încercasem totul… cel puțin așa credeam atunci. Timpul a trecut repede, ca o reacție efervescentă efemeră. La întâlnirea de 20 de ani de la terminarea liceului am avut marea surpriză să le reîntâlnesc pe divele care mă eclipsară cu atâta succes timp de patru ani. Ceva se schimbase… Nu mai eram „Doc” de altădată. Acum eram un adevărat doctor în frumusețe.  În laboratorul meu, studiasem timp de câțiva ani, o rețetă magică care să mă transforme. În timp ce coșurile adolescentine deveniseră amintiri, tenul meu arăta acum așa cum numai în revistele cu dive poți vedea. Era impecabil. Și asta numai datorită gamei Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan.

      Să revenim la întâlnirea cu foștii colegi de liceu… După ce ne-am minunat de schimbările pe care timpul le-a exersat pe noi, în jurul meu s-a strâns din nou o mulțime de curioase. De data aceasta nu mai voiau tema la chimie… ci să le recomand ceva miraculos care să le ajute să se păstreze mereu frumoase. Așa mi-a venit ideea lansării gamei Gerovital Derma Plus Ten Ridat gel-spumant-purifiant

    Se spune că la vremuri noi, apar și probleme noi. Dacă problema acneei am tratat-o cu produse din această gamă Gerovital H3 DERMA, acum la vârsta unei interminabile tinereți, mă opun cu desăvârșire ideii de a avea riduri și împărtășesc asta și cu fostele colege de liceu… pentru că acum, după atâția ani, la această reîntâlnire, am avut parte de privirea aceea la care visasem atât de mult. De data aceasta nu mai era nici o divă în spate, dar lângă mine era soțul meu, specialist Gerovital.
Sunt o femeie împlinită și asta pentru că am regăsit resursele frumuseții chiar aici, pe meleagurile țării noastre. În timp ce alte femei aleargă după produse străine care excelează numai prin promisiunile de pe etichetă, eu am ales produsele românești de calitate și diferența stă în întrebarea pe care o aud atât de des: „Cu ce te dai de nu ai riduri deloc?”. crema-antirid-si-fermitate

   Ei bine, folosesc Cremă antirid şi fermitate, cu acţiune regenerantă şi restructurantă de protecţie şi de tonifiere; cu alte cuvinte, să fii frumoasă și bine îngrijită înseamnă să ai Farmec!

Articol scris pentru competiţia SuperBlog 2016-Proba 3

17 COMMENTS

  1. Și eu folosesc produse de la Farmec și sunt foarte mulțumită de ele, un adevărat doctor pentru frumusețea mea exterioară, iar pe interior mă simt și mai frumoasă!

  2. Imi plac produsele Farmec si de foarte multe ori prefer sa testez ce apare pe piata. La fel ca orice femeie care se respecta, nu-mi doresc riduri si fac tot ce se poate ca sa pacalesc „varsta”.

  3. Și eu folosesc Farmec. E un brand românesc foarte bun, cu tradiție. E unul din brandurile românești care pune calitatea produselor mai presus de alte obiective.

  4. De la micuta tocilara a ajuns cea care sa dea sfaturi de frumusete. Asta ca sa dovedeasca ca totusi, exista frumusete in orice si in oricine, numai sa o descoperim. Uneori exista acolo, sub niste straturi aproape superficiale, alteori e ceva mai adanc infipta in fiinta noastra. Felicitari pentru articol si succes!

  5. Eu nu m-am impacat pana acum cu produsele Farmec si chiar am un ten foarte sensibil . Este adevarat ca nu am incercat noile lor produse.
    Succes in continuare fetelor !

  6. Felicitari pentru articol! Este foarte fain scris, insa mi-ar fi placut daca s-ar fi vorbit mai mult despre produsele Farmec si daca s-ar fi respectat cerintele tehnice (aici sunt 4 link-uri, nu maximum 3). De asemenea, as fi vrut sa vad mai multa creativitate si sa nu se termine atat de brusc articolul. Totul parca s-a petrecut prea pe repede-inainte,

    Anyway, felicitari inca o data si mult succes in continuare!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.