„My dilemma... este senzația internetului și a librăriilor, deopotrivă."

În curând la Editura Litera-My Dilemma Is You de Cristina Chiperi

    Primul volum al cărții MY DILEMMA IS YOU, de Cristina Chiperi!cristina chiperi
O liceană din orașul Padova, născută în Moldova, a reușit să devină una din cele mai citite scriitoare ale tinerilor italieni. Istoriile sale, scrise cu ajutorul smartphone-ului și publicate pe o platformă web, au devenit foarte populare, astfel că au ajuns într-un final în librăriile din Italia, materializate într-o trilogie.

Povestea cărții:
Cristina Evans trăiește la Los Angeles și crede că are o viață perfectă, până în ziua în care părinții ei hotărăsc să se mute la Miami. Totul se năruie pentru adolescenta de șaisprezece ani, care se vede obligată să-și părăsească prietenii dintotdeauna și să ia totul de la capăt într-un alt oraș, la o altă școală. Deși Los Angeles-ul și cei mai buni prieteni de acolo rămân permanent în gândurile ei, Cristina reușește foarte repede să se acomodeze în noua casă și să se împrietenească cu câțiva dintre cei mai populari elevi ai liceului. Toți o primesc în cercul lor, mai puțin Cameron și Susan, iubita lui, care o privesc amandoi cu ostilitate. Și astfel, printre tot felul de întâmplări mai mult sau mai puțin plăcute, Cris reușește să-și facă o nouă prietenă, Sam, și se îndrăgostește de Matt. Deși lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine în viața ei, ițele inimii ajung să se încurce tot mai mult când Cris și Cameron încep să-și dea seama că antipatia pe care o simt unul față de celălalt ascunde, în realitate, un sentiment complet diferit. Vor accepta oare cei doi tineri să privească în față această descoperire și să lupte pentru a fi împreună?

„My dilemma… este senzația internetului și a librăriilor, deopotrivă. Cititorii și fanii au înnebunit complet: nimic altceva nu mai există“ La Repubblica

Sursa text şi foto: Editura Litera

7 COMMENTS

  1. Pare interesanta la prima vedere. Astept totusi o recenzie 🙂
    Felicitari scriitoarei pentru succes. Este o reusita pentru ea.

  2. Posibil sa fie o carte interesanta, insa mie mi se pare ca abordeaza subiectul tipic american, pe care l-am vazut de „n” ori in filmele americane cu si despre adolescenti.

  3. Pare destul de interesanta, insa subiectul mi se pare deja epuizat. Cred ca o sa fie o carte cu vesnicele certuri si impacare.

    • Exact! Eu am fost foarte entuziasmata de aceasta carte si mi-am comandat-o imediat. Pe parcurs am regretat.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.