În curând, la Leda Edge: ARHIVISTA WASP de Nicole Kornher-Stace (traducere de Alexandra Fusoi)

      Sarcina lui Wasp e simplă. Să vâneze stafii. Și în fiecare an trebuie să lupte ca să rămână Arhivistă. Singură şi disperată, face o înţelegere cu stafia unui supersoldat. Va merge cu el în lumea lui subpământeană pentru a căuta stafia demult pierdută a partenerei sale, iar în schimb va afla mai multe decât orice Arhivistă dinaintea ei despre lumea lui preapocaliptică. Şi sunt multe lucruri de ştiut. În definitiv, Arhivistele sunt însemnate dinainte de naştere, menite să facă munca sacră a unei zeiţe. Sunt alese. Sunt speciale. Sau cel puţin aşa li se spune de patru sute de ani.
Arhivista Wasp se teme că nu ea este cea aleasă, că nu va supravieţui călătoriei în lumea subpământeană, că viaţa violentă de care a scăpat era poate mai bună decât locul spre care se îndreaptă. Dar nu există decât o singură modalitate de a afla.

„Tinerii vor empatiza cu frământările interioare ale lui Wasp și cu lupta ei de a înțelege o lume plină de ură și violență. Ritmul alert și acțiunea captivantă îi vor atrage chiar și pe cititorii cei mai rezervați. În concluzie, o lectură obligatorie pentru fanii distopiilor, care preferă să evite poveștile de dragoste și finalurile previzibile.”
SCHOOL LIBRARY JOURNAL

Sursa: Leda Edge

noutăţi editoriale

6 COMMENTS

  1. Momentan zic pas. Dar astept o recenzie 🙂
    Cu genul fantasy trebuie sa o iau incet. Dar am timp sa ma bucur de astfel de carti 😉

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.