Prințesa sedusă de Kate Bateman - Colecția Iubiri de poveste august 2021

Prințesa sedusă de Kate Bateman – Colecția Iubiri de poveste august 2021

Prințesa sedusă

Kate Bateman

Seria Burlacii din Bow Street

Colecția Iubiri de poveste august 2021

Editura Alma/Litera

Prințesa sedusă de Kate Bateman love books.

Din 16.08.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

   Detectivul Sebastien Wolff, agent de poliție în Bow Street, dar și conte de Mowbray, nu crede în dragoste – asta până când un sărut pasional cu o necunoscută fermecătoare într-o casă de toleranță îl face să-și schimbe părerea. Iar după ce se dovedește că femeia cea misterioasă are legătură cu o intrigă în care este implicată o prințesă rusoaică, Seb își dă seama că aerul ei de inocență este departe de adevăr.
  Prințesa Anastasia Denisova s-a ascuns în Londra sub numele comun de Anna Brown. Pe urmele ei se află un trădător periculos, deci cea mai bună opțiune este să accepte oferta de protecție din partea lui Wolff – și să locuiască la reședința acestuia de la casa de jocuri de noroc. Dar cum spațiul este destul de mic și cei doi colaborează oricum ca să rezolve unele cazuri, flacăra atracției se aprinde pe nesimțite. Dacă este descoperită adevărata identitate a Anyei, mai are povestea lor de dragoste vreo șansă? S-ar putea ca prințesa să se lase sedusă de ideea căsătoriei cu un burlac convins?
  Veți citi întreaga poveste în romanul PRINȚESA SEDUSĂ de Kate Bateman, al treilea volum al seriei Burlacii din Bow Street. De luni la chioșcurile din toată țara, la prețul de 19,99 lei.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.