Destructive love de Olivia Clarke – Editura Literpress Publishing - noutăți editoriale 2022

Destructive love, de Olivia Clarke – Editura Literpress Publishing – noutăți editoriale 2022

Destructive love

Autor: Olivia Clarke

Editura Literpress Publishing

Titlul original: Destructive love

Colecția Passion Flower

Traducere: Ela Bazan

Număr pagini: 340 – carte în limba română

An apariție: 2022

,,Eu și ea, doi muritori de rând, care iubesc. Doi oameni care s-au iubit. Un el și o ea. O poveste care nu trebuia să înceapă. Și totuși a început.”

PRIMA IUBIRE
UN PARIU…
UN PARIU CU VIAȚA TA
O DRAGOSTE DISTRUCTIVĂ

  Julia și-a promis că nu va mai iubi niciodată, lăsând o unică și mare decepție să o țină departe de iubire. Ancorată în relații pasagere, crede că este ferită de dezastre sentimentale. Experiența cu Eric din adolescență a lăsat urme adânci și nu crede că va mai iubi vreodată.

  În trecut, Eric a pus un pariu pentru dragostea Juliei. Doar că nu își imagina că îl va pierde, sfârșind prin a se îndrăgosti de ea. Când revine în viața ei e hotărât să o recucerească sau cel puțin să îi câștige iertarea, însă, un secret îi va schimba planurile.

  Andy este bărbatul bun de pus la rană, vecinul grijuliu, căruia îi cade cu tronc Julia. Începe să petreacă timp cu ea, doar că un pariu stupid cu Oliver, prietenul Juliei, va dinamita întreaga lor relație.
Când Eric revine în viața Juliei, tot universul său este perturbat. Apropierea dintre ei este electrizantă. De aici până la o dragoste distructivă e doar un pas.

  Doi bărbați atrăgători, carismatici, unul mare cuceritor – ,,băiatul cel rău”, altul familist, potolit – băiatul cel bun. Și, totuși, amândoi pătimași, purtători ai unor secrete care vor întoarce viața Juliei cu susul în jos și poate distruge tot.

  Olivia Clarke – Las să vorbească în locul meu, cuvintele pe care le-am așternut cu atâta emoție pentru voi. Las să vă poarte prin lumi pline de visare personajele pe care le-am creat din dragoste pentru voi. S-ar putea să le urâți. S-ar putea să le iubiți. Nu contează, important este vă deschideți sufletele pentru lectură. Orice fel de lectură. Ați putea spune că sunt o visătoare, dar nu sunt singura. Nu am nevoie de prezentări pompoase, atunci când vine vorba de literatură. Îmi place să cred că literatura are un limbaj special, un canal de comunicare doar al ei, care trece barierele limbii, naționalității, coperții.

Te invit în lumea mea. A Oliviei Clarke. Dacă îți va plăcea, vei fi mereu aici. Voi fi mereu aici.

Carte disponibilă pe site-ul Literpress Publishing

Noutăți editoriale

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.