Dragoste sub presiune de Sandra Brown-Colectia Carti Romantice

Vineri 14.10.2016, a apărut cartea Dragoste sub presiune, de Sandra Brown. Carte face parte din Colecţia Cărţi Romantice şi o puteţi achiziţiona de la chioşcurile de difuzarea presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

    Crawford Hunt își vrea fiica înapoi. După moartea soției sale în urmă cu patru ani, rangerul texan a alu­necat pe o pantă a nesăbuințelor care a făcut să fie consemnat la munca de birou și a dus la pierderea custodiei fiicei sale.
Acum însă Crawford și-­a regăsit calea cea dreaptă, așa că înaintează o cerere de redo­bândire a custodiei.
Cazul îi este atribuit judecătoarei Holly Spencer, o femeie la fel de atrăgătoare pe cât este de ambițioasă. Când un mascat înarmat între­rupe audierile pentru custodie și îndreaptă arma către judecătoare, rangerul reacționează instinctiv și se năpustește asupra lui. Dar autoritățile prind pe alt­cineva, iar adevăratul atacator rămâne necunoscut, în libertate, reprezentând în continuare un pericol.
Prinderea adevăratului făptaș devine pentru Crawford o misiune personală. Oare omul legii, obișnuit să ia atitudine, își va risca șansele de a obține custodia copilului și va porni pe urmele unui presupus asasin? Și oare va reuși această pereche mai puțin obișnuită să ignore atracția interzisă ce pare să fie din ce în ce mai puternică?

Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

8 COMMENTS

  1. Eu nu am luat cartea. Va astept fetelor cu o recenzie cat mai repede 😉 😛 nu de alta dar trebuie sa ma delectez si eu cu ceva locco_smiley_4

  2. Nu am luat cartea. Dar va astept fetelor cu o recenzie cat mai repede 😉 . Nu de alta dar vreau sa ma delectez cu ceva dragut 😛 😉

  3. Eu am luat cartea. Mai are de asteptat pana sa ii vina randul la citit, dar Sandra Brown este una dintre autoarele mele preferate.

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!