Frittata-Ole, Spania!
Frittata-Ole, Spania!
Frittata este o combinaţie de ouă cu legume. Se poate prepara, de asemenea şi la cuptor.
Ingrediente:
– 4 ouă;
– 3 ardei spălaţi, curăţaţi de cotor şi seminţe şi tăiaţi felii(unul roşu, unul verde şi unul galben);
– 1 ceapă tocată cubuleţe;
– 1 lingură ulei de măsline;
– 50 grame brânză rasă;
– sare, piper.
Mod de preparare:
1) Spargem ouăle într-un bol şi le batem cu sarea, piperul şi brânza. Puteţi opri brânza, la final decorând frittata cu ea.
2) Într-o tigaie încingem uleiul, apoi călim ardeii şi ceapa.
3) După ce s-au înmuiat punem ouăle bătute peste ele. Acoperim cu un capac şi lăsăm să se prăjească circa 5 minute.
4) Întoarcem frittata pe cealaltă parte ajutându-ne de o altă farfurie. O mai lăsăm 2-3 minute. Oprim focul şi servim!
Poftă Bună!
Ce simplu este!!!! Nu m-am gandit la o astfel de reteta. Dar imi place si mai mult ca sigur o sa o fac 🙂
Mersi Robertt
cu drag! 🙂
Mulțumesc Robert arata bine.
Precis e delicioasa
Cu placere!
O reteta usoara si un preparat de bun gust, cu siguranta!
Multumesc!
Uuuuu, interesant!
Mulțumim pentru rețetă, Arci! Sper să încerc și eu 😀
Reteta este a lui Robert 🙂
🙂
locco_smiley_10
🙂
O s-o incerc cu siguranta :). Cred ca varianta la cuptor.
Multumesc,Robert :)!
Cu placere!
Arata delicios !
Merciii locco_smiley_37
Arata foarte bine!
Multumesc 😉 😉
Arata absolut delicios. Pacat ca eu nu prea ma impac cu ardeii 🙁
multumesc! locco_smiley_37
Super rețetele tale, Robert! Mulțumim!
TREBUIE SA FAC SI EU FRITTATA! Imi ploua in gura!