Duelul inimilor de Kelly Bowen-Iubiri de poveste

Duelul inimilor, de Kelly Bowen -Iubiri de poveste – prezentare

Seria Diavolii din Dover / The Devils of Dover

1 A Duke in the Night – Duelul inimilor

2 Last Night With the Earl 

3 A Rogue by Night (2019)

Primul volum al seriei „Diavolii din Dover“

Cartea Duelul inimilor, de Kelly Bowen apare sâmbătă-21.04.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!

   Duce. Libertin. Titan al afacerilor. August Faulkner, ducele de Holloway, este un bărbat cu multe talente, printre care și acela de a atrage femeile în patul său. Este temut pentru abilitatea cu care cumpără și vinde companii, acumulând averi și distrugând destine fără prea multe mustrări de conștiință. Dar ducele este mândru de un astfel de renume, pe care îl poartă ca pe o medalie de onoare – și pe care are de gând să și-l păstreze.

   Pe de altă parte, Clara Hayward, directoarea celei mai prestigioase școli de fete din Anglia, are o reputație fără cusur și iubește ceea ce face. Moartea părinților ei o forțează însă să găsească o soluție de salvare de la faliment a companiei de import a familiei, și pentru asta va organiza cursuri de vară la care va participa și sora ducelui. Același duce care vrea acum să preia compania. Totuși, atunci când se găsește în prezența lui August, Clara nu se poate gândi decât la felul în care s-a simțit în brațele lui în timpul unui vals scandalos în urmă cu zece ani.
Și chiar dacă mintea ei știe că nu este deloc înțelept să se lase în voia sentimentelor, inima nu poate să nu-i fie subjugată de ducele care ar putea să i-o distrugă pentru totdeauna. Iar August își dă seama că, până la urmă, ceea ce dorește cu adevărat nu are nimic de-a face cu afacerile…

Sursa Cărţi Romantice

M-am născut și am crescut în Manitoba, Canada. Am studiat la Universitatea din Manitoba unde am obținut o diplomă de absolvent în fiziologia veterinară și am petrecut mulți ani lucrând ca cercetător științific în industria agricolă. Nici una dintre acestea, desigur, nu are nimic de-a face cu scrierea unor romane romantice.   

  Scrisul meu a rezultat din obsesia mea de-a lungul vieții cu istoria, o slăbiciune pentru o poveste de dragoste bună și după ce primul meu copil s-a născut, m-am așezat să fac ceea ce am vrut și eu să fac – să scriu un roman. (Întregul proces fiind facilitat de abundența lunilor de iarnă care se găsesc în această provincie).

  În prezent, locuiesc în Winnipeg împreună cu soțul meu și cu doi băieți care sunt minunaţi de răbdători și susținători ai procesului de scriere. Cu excepția cazului în care au nevoie de un portar pentru hochei pe stradă.

The Devils of Dover Series

1. A Duke in the Night

2.Last Night with the Earl

3.Untitled

Colecţia Iubiri de poveste

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna mai 2018

În pregătire-VÂNTUL SĂLBATIC, de Johanna Lindsey-28.04.2018

 

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.