Nu mă ispiti - Loretta Chase - Iubiri de poveste - prezentare

Nu mă ispiti, de Loretta Chase – Iubiri de poveste-prezentare

Nu mă ispiti – Loretta Chase

Seria Femei scandaloase / Fallen Women

1 Your Scandalous Ways – Curtezana
2 Don’t Tempt Me – Nu ma ispiti

Sâmbătă-30.06.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

„Îndrăzneața englezoaică face imposibilul și îi păcălește pe păgânii cei răi.“

  Astfel de titluri apar în ziare când Zoe Lexham reușește să evadeze dintr-un harem din Cairo și se întoarce în Anglia. Însă după doisprezece ani petrecuți în exoticul Orient, se dovedește că nu este doar o tânără curajoasă, ci și, în mod cu totul revoltător, inițiată în arta seducției. Știe tot ce nu ar trebui să știe o tânără lady și nimic din ce ar trebui. Este o permanentă sursă de scandal, fără speranța de a avea un viitor în înalta societate, dacă cineva nu reușește să o „civilizeze“ și s-o învețe bunele maniere.

   Lucien de Grey, ducele de Marchmont, nu este un cavaler în armură strălucitoare. Este sarcastic, cinic, ușor plictisit și periculos pentru femei. Le vrăjește, le seduce și le părăsește – oferindu-le la despărțire daruri scumpe în semn de consolare. Dar aspectul fizic plăcut și farmecul, la care se adaugă bogăția și rangul, îl fac să fie o prezență dorită în toate saloanele și la toate evenimentele lumii bune. Cel mai popular celibatar din înalta societate poate cu ușurință să salveze reputația periclitată a lui Zoe, dacă frumoasa și îndărătnica tânără nu-l va ispiti și nu va trezi în el o pasiune care le-ar putea aduce amândurora distrugerea.

Sursa Cărţi Romantice

  Loretta ChaseLoretta Lynda Chekani was born in 1949, of Albanian ancestry. For her, the trouble started when she learned to write in first grade. Before then, she had been making up her own stories but now she knew how to write them down to share. In her teenage years, she continue to write letters, keep a journal, write poetry and even attempt the Great American Novel (still unfinished). She attended New England public schools, before she went off to college and earned an English degree from Clark University

Colecţia Iubiri de poveste

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna mai 2018

Curtezana de Loretta Chase

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna iunie 2018

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna iulie 2018

Nu mă ispiti de Loretta Chase-Iubiri de poveste-prezentare

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.