Editura Litera declară deschis al doilea sezon Nuntă ca la carte!NuntaCaLaCarte2015-FBCover2

Editura Litera desfășoară în perioada 6 iulie – 10 noiembrie a doua ediție a campaniei Nuntă ca la carte, prin care oferă cărți-mărturii tuturor invitaților la nunțile câștigătoare.

Frumoasele povești de dragoste din colecția Cărți Romantice vor prinde viață în cadrul nunților cât se poate de reale, organizate ca la carte. Litera rescrie momentele importante ale evenimentului, astfel încât dansul mirilor devine lectura mirilor, meniul serii include nu doar bunătăți culinare, ci și literare, iar fiecare carte primită de către nuntași va purta un gând bun din partea mirilor pe prima pagină.

Înscrierea la concurs se face în perioada 6 iulie – 6 august, iar nunțile trebuie să aibă loc între 15 august și 10 noiembrie. Pentru a se înscrie în concurs – fie pentru nunta lor, fie pentru nunta unui prieten –  cititorii trebuie să intre pe pagina de Facebook Cărți Romantice și să eticheteze într-un comentariu la postarea concursului minimum 10 invitați la nuntă sau prieteni. Zece nunți se vor bucura de o organizare ca la carte! Norocoșii vor fi aleși prin tragere la sorți.

Colecţia Cărți Romantice cuprinde cele mai iubite romane de dragoste savurate de mii de cititori din România. Discursul viu, natural, o ţesătură complexă de relaţii emoţionale şi un final fericit sunt astăzi mărci indiscutabile ale unui roman de dragoste de succes. Volumele colecției apar în fiecare zi de vineri împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

Mai multe detalii despre campanie și regulamentul acesteia găsiți pe www.litera.ro, secțiunea Concursuri.

* * *
Litera – Un sfert de secol de cărți!
În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. S-au împlinit, așadar, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat 4 300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte.
Îți mulțumim că ne ești alături și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.

editura-litera

Review overview
3
Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.