Femeile, sexul si ipocrizia

Femeile, sexul și ipocrizia

   Probabil sunt în asentimentul majorității cititoarelor și cititorilor când spun că pentru femei sexul trebuie să fie neapărat cu ceva îndrăgosteală. Sau măcar cu un pic de sentiment acolo, încât, atunci când ea intră în pat cu el, să aibă conștiința împăcată chiar dacă înșală. Știu că pare puțin ciudat, dar femeile așa funcționează. Că așa sunt ele construite. Dacă simt ceva pentru cel cu care fac sex, atunci vina este cumva redusă. Deși, dacă este să gândim logic, ar trebui să fie amplificată. Numai că aici intervine modul în care este construit bărbatul care crede că este mai ok dacă femeia oftează după altul, dar nu a ajuns în patul lui, decât invers.

   Pentru cele mai multe femei este de neconceput să agațe un necunoscut într-un bar și să se ducă la un hotel cu el doar pentru o partidă de sex zdravănă, care să o elibereze de tensiunile, frustrările și nemulțumirile din viața de zi cu zi. Undeva în sinea lor există o astfel de fantasmă, altfel nu s-ar explica de ce de 8 Martie multe dintre ele, altminteri femei pudibonde, dau năvală la spectacole de streaptease masculin cu voioșia adolescentului care a scăpat de sub supravegherea mult prea atentă a părinților.

   Când vine vorba despre sex, femeile sunt ipocrite. Pe de o parte, și-ar dori experiențe care să le dezvăluie această latură atât de frumoasă a vieții. Pe de altă parte, au fost educate (în special de mămici) în ideea că sexul este ceva murdar, rușinos, despre care nu trebuie vorbit prea mult. Și din tensiunea asta rezultă comportamente ciudate, responsabile, de exemplu, de succesul unui film stupid ca 50 Shades Darker. Desigur, România nu a trecut prin Revoluția sexuală la fel ca Occidentul. În anii 60, când în Vest se făcea love not war, la noi se ducea war for peace (”lupta pentru pace” era unul dintre cele mai stupide sloganuri de pe vremea aceea). Dar a trecut o generație de la Revoluție și, prin urmare, femeile ar fi trebuit să fie ceva mai relaxate când vine vorba despre sex. Să accepte un pic de condiment în viața de cuplu, să nu mai încheie viața sexuală după apariția copiilor, să nu mai vadă în căsnicie scopul suprem al vieții și să accepte că poate exista sex fără obligații.

   De cele mai multe ori, o femeie care a avut mai mulți parteneri este mult mai aspru judecată decât un bărbat care a avut mai multe partenere. Dar primele care le judecă pe aceste femei sunt chiar femeile. Pentru că aici ipocrizia lor merge mână în mână cu invidia.

Femeile sunt ipocrite. Iar când vine vorba despre sex, mai mult decât oricând.

Rubrica Colţul misoginului

Străduţa cu iluzii

SIMILAR ARTICLES

7

3

7

7

10 COMMENTS

 1. Nu văd de ce sunt nesimțit. Pur și simplu mi-am exprimat un punct de vedere. Dacă ai alta, o poți exprima. Dacă ai și argumente, fără să recurgi la insulte, cu atât mai bine. Altfel mă văd nevoit să constat că ești incapabilă de o dispută civilizată..:)

  • Eu nu vad de ce te aprinzi. Pur si simplu mi-am exprimat si eu punctul de vedere. Intr-adevar, sunt incapabila de o disputa civilizata sau nu.

   • Eh.. Defecte masculine, ce să-i faci… Noi nu suntem aşa de subtili să prindem unde e disputa aia civilizată când îl faci pe celălalt nesimţit..

 2. Are dreptate oarecum. Insa trebuie gandit din mai multe perspective. Ca barbat, ca femeie, copil (peste 18 ani) si ca parinte. Apoi, trebuie gandite toate consecintele unui astfel de libertinaj. La nivel de societate, din puncte de vedere diferite: medical, social, psihologic etc. Deci, sa ne inchipuim cum ar fi daca toate femeile ar face exact ceea ce simt. Si barbatii la fel.
  Eu zic ca este de gandit. Depinde de ceea ce ne dorim sa lasam in urma noastra. Si de ceea ce ne dorim cu adevarat de la noi si cei din jurul nostru.
  Cred in echilibru. Mental si fizic. Dar mai ales spiritual. Iar cel spiritual nu cred ca il putem atinge nici prin frustrari sau abstinenta nici prin libertinaj fara o cauza.

 3. Desi Alexandru este pornit impotriva femeilor – aparent – eu cred ca el a vrut sa surprinda si altceva. Sa fim realiste exista si o realitate in cele spuse. S-a exagerat dar vorbeste din prisma unui barbat. Totusi, nu cred ca ar trebui sa jignim.
  Faza cu streaptease este adevarta. Ca nu toate femeile merg la astfel de petreceri, ca nu toate „gusta” asa este dar si acestea mai trag cu ochiul din cand in cand.

 4. Ma pufneste rasul cand citesc cuvintele unui articol neinspirat. Daca femeia este ipocrita asa cum spui, ai curajul sa spui ca barbatul este un porc? De unde sti cum gandeste o femeie? Sa o vad si pe asta. De pe ce planeta ai venit aterizand pe Terra sau din eră ai sosit ca sa fluturi energic acest pamflet? Observ ca ai ceva impotriva reprezentatelor sexului frumos. Imi pare rau pentru tine, dar eu cred ca suferi de misoginism si de narcisism. S-a vazut in articolele postate purtand semnatura dumneavoastra.
  O zi frumoasa.

  • Wow… Ce descoperire! Cineva care are o rubrică intitulată „Colţul misoginului” este misogin. Cum de ţi-ai dat seama? A fost o inspiraţie de moment, sau o analiză amplă?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.