Flacăra pasiunii

Flacăra pasiunii – Susan Elizabeth Phillips – Colecţia Cărţi Romantice 2019

Flacăra pasiunii

Susan Elizabeth Phillips

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Lira/Litera

   Flacăra pasiunii – Susan Elizabeth Phillips – detalii carte

Cartea Flacăra pasiunii, de Susan Elizabeth Phillips apare vineri- 11.01. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

  Fleur Savagar este cea mai frumoasă femeie din lume… pentru oricine în afară de ea însăși. Curajoasă, încăpățânată, dar dureros de inocentă, ea trăiește visul oricărei actrițe atunci când primește un rol în filmul în care protagonistul este nimeni altul decât bărbatul cel mai râvnit din America. Dar secretele ascunse vreme îndelungată ies la iveală, forțând-o să se rupă de cel care i-a cucerit inima, de familie și chiar de propriul succes.

   Jake Koranda nu este doar cel mai sclipitor scenarist din New York, ci și cel mai de succes actor de la Hollywood. Dificil, extrem de talentat și cu un suflet chinuit, el nu are răbdare cu starletele adulate de o lume întreagă.
Însă Fleur este mai mult decât un chip frumos; este o femeie îndrăzneață care poate face față dezamăgirilor și trădărilor, o femeie dornică să învețe regulile dragostei.

O rățușcă urâtă care nu poate să creadă că s-a transformat în lebădă… un bărbat cu un trecut bântuit… pe tărâmul viselor sfărâmate, pot doi îndrăgostiți aparent nepotriviți să aibă încredere în propriile inimi?

Cândva, îl iubise, dar focul incandescent al trădării arsese dragostea aceea, lăsând în urmă doar cenuşă rece.

Încă de la început, picioarele acelea mortale fuseseră o pereche perfectă pentru ale lui. O mulţime de lucruri la ea i se potriveau lui. Gura aceea isteaţă şi neobişnuitul ei simţ al umorului. Energia ei fără limite. Dar nu şi inocenţa ei. Aceea nu era deloc compatibilă. Nu inocenţa ei şi nu inima ei fragilă ca a unei fetiţe.”

  Susan Elizabeth Phillips a scris 23 de romane traduse în 30 de limbi și apărute pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today. A primit 4 premii RITA pentru „Cel mai bun roman“, precum și Premiul pentru întreaga activitate din partea Romantic Times.

  Cea mai bună serie: Seria Chicago Stars – o nebunie literară împărțită în mai multe volume, cu priză la public, atât în țară, cât și peste hotare. Chiar dacă personajele sunt menționate în mai multe cărți din serie, ele se pot citi individual, după cum mărturisește chiar autoarea pe site-ul oficial. Lăsați-vă cuceriți de atenția cu care tratează subiectele, dar și modul subtil cu care își modelează personajele pas cu pas. Atenție!!! Avem un singur avertisment pentru voi: Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips creează dependență! 

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Cărţi Romantice – Romanele publicate în ianuarie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.