Cărţi Romantice - ianuarie 2019 - Romanele care vor fi publicate

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în ianuarie 2019

      Cărţi Romantice – ianuarie 2019

 Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1.Maestra de L. S. Hilton – 4 ianuarie 2019

Judith este animatoare într-un club pe timp de noapte, dar ziua a reușit să își găsească un job la o casă de licitații. Muncește mult și face compromisuri dureroase pentru a-și construi o viață mai bună și onestă. Dar când descoperă un secret teribil din lumea artei, este concediată pe loc și visurile ei se spulberă. Atunci lasă deoparte masca de fată bună și țese planuri noi de răzbunare.

  Maestra a apărut şi în colecția Buzz BOOKS – cărțile despre care toată lumea vorbește! O colecție cosmopolită, locul de întâlnire a celor mai noi opere de ficțiune contemporană – romane aflate în topurile internaționale, premiate, ecranizate sau în curs de ecranizare, traduse în zeci de limbi – cărți provocatoare,pe care abia aștepți să le citești.

  Un thriller psihologic în tradiţia Talentatului domn Ripley și o protagonistă care amintește de Lisbeth Salander.

   Lisa Hilton este autoare de cărți istorice, ficțiune istorică, articole în reviste precum Vogue și The Sunday Telegraph, iar sub numele L.S.Hilton a scris cel mai incitant thriller – “Maestra”, carte vândută în 38 de țări.

2. Flacăra pasiunii de Susan Elizabeth Phillips –  11 ianuarie 2019

  Este tânără, strălucitoare și puțin cam naivă. Fleur Savagar are o viață pe care orice tânără și-ar dori-o, o carieră strălucitoare în lumea filmelor și iubirea unuia dintre cei mai frumoși bărbați din America. Dar secrete întunecate o ajung din urmă și o pun pe fugă departe de toți și de toate, inclusiv de familie.

3. Obsesia de Nora Roberts – 18 ianuarie 2019

 Naomi Bowes descoperă la doar 12 ani că tatăl ei era un monstru. Ținea captivă o tânără, într-o ascunzătoare din pădure, de unde Naomi reușește să o salveze. Apoi încearcă să își piardă urma, își ia alt nume și se stabilește la mii de kilometri depărtare de locurile sinistre ale copilăriei ei. Dar păcatele tatălui o vor urmări până și în cele mai frumoase momente ale vieții sale.

4. ”Silver Bay” de Jojo Moyes – 25 ianuarie 2019

 O poveste romantică modernă într-un orășel de modă veche de la malul mării și o tânără femeie care nu vroia să mai dea niciodată speranțe iubirii. Până când îi iese în cale Mike Dormer, cu manierele lui londoneze. Iar viața Lizei e cu totul dată peste cap.

      Sursa Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna decembrie 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna noiembrie 2018

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – autori şi serii – 2013 – 2018 

Cărţi Romantice – ianuarie 2019

 

7 COMMENTS

  1. Maestra nu o am. O voi cumpara. Si pe Susan Elizabeth Phillips. Celelalte nu ma intereseaza. Multe reeditari in luna ianuarie.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.