Seria Chicago Stars | Susan Elizabeth Phillips | Perechea perfecta

Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips – perechea perfectă

  Seria Chicago Stars – o nebunie literară împărțită în mai multe volume, cu priză la public, atât în țară, cât și peste hotare. Chiar dacă personajele sunt menționate în mai multe cărți din serie, ele se pot citi individual, după cum mărturisește chiar autoarea pe site-ul oficial. Lăsați-vă cuceriți de atenția cu care tratează subiectele, dar și modul subtil cu care își modelează personajele pas cu pas. Atenție!!! Avem un singur avertisment pentru voi: Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips creează dependență! Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

  Susan Elizabeth Phillips a scris 23 de romane traduse în 30 de limbi și apărute pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today. A primit 4 premii RITA pentru „Cel mai bun roman“, precum și Premiul pentru întreaga activitate din partea Romantic Times.

Emoţie, pasiune, vindecare, regăsire, dorinţă, veselie, tandreţe, trecut, prezent şi viitor, săruturi intense care face ca totul în jur să se spulbere în mii de fărâme dizolvate în neant.

 1. Trebuia sa fii tu – It had to be you-Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice

  Eleganta și zvăpăiata Phoebe Somerville, o newyorkeză de treizeci și trei de ani care și-a împărțit existența între barurile cosmopolite și galeriile de artă din Manhattan, moștenește pe neaşteptate o echipă din liga profesionistă. Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

  Echipa i-a lăsat-o tatăl ei, Bert, un tip dur care n-ar fi reușit niciodată să-i facă loc în viața lui ocupată de afaceri, fotbal și iubite recrutate de pe scenele cluburilor din Las Vegas. Primită la început cu ostilitate și neîncredere, Phoebe descoperă că are o ambiție de care nu era conștientă: aceea de a-i demonstra tatălui ei, pe lumea cealaltă, că își poate croi singură un drum în viață.

   De parcă lucrurile n-ar fi destul de complicate, antrenorul principal al echipei, Dan Calebow, exercită asupra lui Phoebe o atracție irezistibilă. După o viață plină de aventuri atât profesionale, cât și erotice, Dan nu visează decât să se însoare cu o femeie blândă, care să-i facă o liotă de copii și să-i ofere o atmosferă caldă, iubitoare. Phoebe cea sexy, care se afișează în ținutele cele mai scandaloase în cele mai inoportune momente, de pildă în vestiarul jucătorilor înainte de un meci foarte important, nu pare deloc femeia potrivită.

   Dar dragostea are propriile căi de a-și găsi împlinirea…

Putea găsi un milion de motive pentru care nu trebuia să se simtă atrasă de el, dar nici unul nu oferea o explicaţie plauzibilă pentru ceea ce simţise pe bancă mai devreme, acea senzaţie că trupul îi revenea la viaţă. Era o trăire care o speria şi o bucura concomitent.” 

Nu era altceva decât încă o femeie dependentă de jocurile ce mimau supunerea. Toate refuzurile ei din noaptea precedentă nu erau altceva decât invitaţii. Îl manipulase, iar el se lăsase antrenat în uneltirile ei.” 

Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

   2. Un loc pentru inima ta – Heaven, Texas-Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice

  Gracie Snow are o misiune și este ferm hotărâtă să o ducă la îndeplinire, indiferent de ce trebuie să facă pentru asta. Prima ei însărcinare ca proaspăt angajată la studiourile Windmill este să îl aducă acasă pe legen­darul Bobby Tom Denton, un celebru jucător de fotbal american retras din activitate în urma unei grave acci­dentări.  Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

   Pe lângă faptul că Bobby nu vrea să se întoarcă în Telarosa, Texas, nici nu este convins că dorește să-­și înceapă o carieră în lumea filmului, în ciuda contrac­tului pe care l­-a semnat. Așadar, ce argumente ar putea avea Gracie, o fată bătrână de 30 de ani, care până atunci se ocupase de un cămin de bătrâni într­-un orășel uitat de lume, să­l convingă pe faimosul, șarmantul, egoistul Bobby, bărbatul cu o avere considerabilă și înconjurat mereu de bombe sexy, să facă ceea ce trebuie, dar nu-­și dorește? Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

   Nici unul, după părerea lui Bobby. Dar Gracie dove­dește a avea resurse nelimitate, iar sub înfățișarea aparent banală se ascund un caracter de oțel și o inimă de înger. Încet ­încet, Bobby descoperă că alături de Gracie poate să râdă, să fie el însuși, să fie pasional… și chiar să fie cu adevărat îndrăgostit. Căci Gracie este femeia pe care nu a avut­-o niciodată, dar și­-a dorit-­o dintotdeauna.

Ştia că nu avea nici o şansă să spere la un final fericit alături de Bobby Tom Denton şi, deşi inima i se însufleţise, mintea trebuia să-i rămână ancorată cu fermitate în realitate. El nu avea să o iubească. Bărbaţii extraordinari erau destinaţi femeilor extraordinare, iar ea era iremediabil de banală.

Senzaţiile care o traversară erau mai intense decât orice îşi imaginase vreodată, precum vântul şi tunetul. El o purtă din ce în ce mai sus spre nori, spre locul misterios unde nu există decât extaz. Transpiraţia trupurilor lor se amestecă printre şi cu gemetele până se contopiră cu norii. O clipă atârnară acolo, perfect suspendaţi. Se prăbuşiră apoi împreună într-un duş cald de ploaie de argint.

   3. Un partener ideal – Nobody’s Baby But Mine-Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice

   Dr. Jane Darlington, profesor de fizică și un adevărat geniu, își dorește cu disperare un copil. Dar să găsească un tată potrivit pare o adevărată provocare. Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

    Jane a fost un copil precoce, cu o inteligență ieșită din comun, și de aceea nu a fost niciodată acceptată de cei de vârsta ei în copilărie și în adolescență. Așa că acum este hotărâtă să facă tot posibilul ca să-și scutească propriul copil de suferințele pe care a fost nevoită ea să le îndure. Asta înseamnă că trebuie să găsească un tată foarte special pentru copilul ei, care să contrabalanseze mintea ei sclipitoare – adică un bărbat căruia să-i placă mai mult să-și exerseze mușchii decât mintea. Iar pentru asta este dispusă să joace rolul unei prostituate de lux, pentru o noapte cu fundașul legendar al echipei Chicago Stars. Cal Bonner pare alegerea ideală – căci orice fotbalist are, nu-i așa, calități fizice impresionante, dar o minte invers proporțională cu acestea. Este chipeș și comportamentul lui nu pare să denote o inteligență deosebită – ba dimpotrivă. Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips
   Dr. Jane va afla prea târziu că Bonner este mult mai isteț decât lasă să se înțeleagă. În plus, este foarte hotărât să dea cu totul peste cap planul ei atent pus la punct – și să-i răpească inima pentru totdeauna.

Devenise un joc. Accepta să facă dragoste cu el doar noaptea, cu luminile stinse şi se trezea la un moment dat înainte de răsăritul soarelui, ca să se întoarcă în camera ei sau să se strecoare într-a lui, dacă adormiseră în patul ei. Cal ar fi putut să schimbe regulile. Ar fi putut să o forţeze sau să o lase fără suflare în amiaza mare cu săruturile lui, încât ar fi cedat. Dar nu o făcea. Avea o fire extrem de competitivă şi nu voia să câştige prin şiretlicuri, doar prin totala ei capitulare.“ 

   4. Învață să visezi – Dream a Little Dream-Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice

      Fără un ban în buzunar, fără slujbă, cu mașina stricată și un copil de cinci ani de care trebuie să aibă grijă, poate că oricui viața i s-ar fi părut imposibil de grea. Și totuși… Rachel Stone, o văduvă hotărâtă cu un caracter puternic, a învățat că trebuie să lupte, în ciuda trecutului său scandalos și a orașului în care a avut curajul să se întoarcă, deși este conștientă că toată lumea o urăște.
   Rămas cu inima frântă după ce soția și fiul său au fost uciși într-un accident stupid, și fără meseria de medic veterinar pe care nu mai are nici un imbold să o practice, cu o afacere pe care o detestă și o familie care îl tratează ca pe un infirm, Gabe Bonner doarme cu pistolul pe noptieră, așteptând momentul în care va putea face gestul final. Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips
    Nu vrea decât să fie lăsat în pace de toată lumea și cu atât mai mult de femeia frumoasă și neînfricată, cu limbă ascuțită și atitudine, care apare de nicăieri să-i invadeze proprietatea și viața.
    Între bărbatul care a uitat ce înseamnă tandrețea și femeia care nu mai are nimic de pierdut nu poate exista decât o relație cu scântei. Însă cei doi vor porni împreună într-o călătorie de vindecare și regăsire către un loc unde, prin puterea magică a iubirii, vor afla că unele visuri chiar se împlinesc.

Iubito. Îi spusese de două ori aşa astăzi. Chiar era ea iubita lui?
Se lipi de umărul lui şi recunoscu adevărul. Se îndrăgostise de el. Ar fi vrut să nege asta, dar nu avea rost. Ceea ce simţea era atât de diferit de dragostea ei pentru Dwayne… Aceea fusese o combinaţie nesănătoasă de admiraţie faţă de un erou şi iubirea unei fetiţe pentru o figură paternă. Aceasta era o iubire matură, una acceptată conştient.” 

Buzele lui îi mângâiară părul, şi vocea îi deveni înecată de emoţie. 
– Cherry a fost dragostea mea de puşti, Rach. Tu eşti dragostea mea de bărbat. Şi chiar te iubesc din toată inima. Te rog, nu mă părăsi! 

   5. Ce își dorește inima – This Heart of Mine-Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice

    Molly este convinsă că va avea succes ca scriitoare. Deja primele volume din povestea despre iepurașul Daphne se vând bine. Aceasta o determină să facă un pas nebunesc, acela de a renunța la moștenirea de 15 milioane de dolari și să trăiască doar din ce câștiga. Viața ei pare una frumoasă. Are o meserie pe care o iubește, un pudel și patru nepoței adorabili. Dar nu stă deloc bine cu partea sentimentală. Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

    Este îndrăgostită fără speranță de jucătorul profesionist de fotbal american Kevin Tucker. L-a cunoscut, dar el abia dacă a remarcat-o. Bărbatul este cunoscut pentru reputația de cuceritor și este clar că nu are nicio șansă. Molly se hotărăște să facă un gest nebunesc. Află unde urma să rămână peste noapte și se strecoară în patul lui. Consecința poate fi una dezastruoasă pentru amândoi. Carierele și viețile lor sunt în criză, dar nu pot sta departe unul de celălalt. Întrebarea se pune dacă poți învăța să iubești sau dragostea vine pe neașteptate doar în condiții speciale. Între timp, cei doi au de luat niște decizii importante și grele. Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

Dacă ar fi fost şi ea una dintre acele femei incredibil de misterioase care puteau controla un bărbat cu o simplă fluturare din gene, sau aruncându-i o singură privire fierbinte… Dar nici să fluture din gene şi nici să arunce priviri fierbinţi nu erau punctele ei forte. Acum înţelegea că nici Kevin nu era genul de bărbat care să poată fi controlat aşa.

  6. Găsește-mi perechea! – Match Me If You Can-Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice

Găseşte-mi perechea de Susan Elizabeth Phillips

   O poveste încântătoare și plină de umor despre cum poți să conduci o afacere matrimonială, fără să îți pui inima gaj. Heath Champion, agentul lui Kevin Tucker din romanul ”Un partener ideal”, este unul dintre cei mai râvniți burlaci, iar dacă Anabelle i-ar găsi perechea perfectă, afacerea ei ar crește văzând cu ochii. Dar dragostea are alte planuri cu cei doi!  Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

   7. Un cuceritor înnăscut – Natural Born Charmer -Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice

Un cuceritor înnăscut

  Un cuceritor înnăscut – Dean, bogat, adulat de femei și cu o carieră înfloritoare, o întâlnește pe Blue, căreia viața îi pune în cale numai obstacole. Vor descoperi că fericirea poate să apară în cele mai neașteptate locuri. Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

   Chicago Stars, fundaşul Dean Robillard este cel mai norocos om din lume:  superstar, mândria NFL cu o carieră profitabilă ca model pentru lenjeria End Zone. Dar viața plină de glorie a început să îl apese și pornește într-o excursie pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

   Când ajunge pe o porţiune mai puţin circulată a autostrăzii Colorado, vede ceva care îi va schimba viața aurită în moduri pe care nu şi le imagina. O femeie tânără… îmbrăcată într-un costum ciudat.

   Blue Bailey se află într-o misiune – să provoace pagube serioase. În ceea ce privește costumul de castor pe care-l poartă… Este vina ei că viața continuă să îi pună obstacole în cale? Mașina sport neagră care se apropie de ea pe autostradă, iar zeul grec ieșind din ea….hmm.

   Cariera lui Blue de pictoriță este motivaţia cea mai puternică pentru cineva care refuză să rămână într-un loc foarte mult timp. Ea are nevoie de o plimbare, iar cel mai faimos jucător de fotbal al Americii are un set impunător de roți. Aşa că…  Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

   Dar Dean nu este tipul fără creier pe care şi-l imaginează Blue. În ciuda staturii ei minuscule, ea este doar cea mai dificilă femeie pe care a întâlnit-o vreodată Dean.

   Un cuceritor înnăscut – Natural Born Charmer – o carte pentru toţi cei care s-au gândit vreodată să-și lase vechea viață în urmă și să nu se uite niciodată înapoi. New York Times – autorul cel mai bine vândut Susan Elizabeth Phillips ne duce acasă… din nou… și ne arată unde iubirea există cu adevărat.

El îşi lăsă capul în jos, buzele lor se apropiară şi sunetul păsărilor şi brizei dispăru. Buzele lor se despărţiră de la sine. O atinse cu limba. Fiori mătăsoşi de plăcere începură să se desfăşoare în trupul ei. Sărutul se adânci, şi culori strălucitoare începură să se învârtă în capul ei. I se predase lui, întocmai ca toate celelalte. Fusese luată de val.”

O copleşi o urmă de tandreţe când rămase pentru un moment cu privirea în jos către el. Lumina dimineţii se revărsa peste spatele lui, sculptând curbura muşchilor şi creasta tendoanelor. Toată viaţa ei fusese nevoită să se mulţumească cu locul doi. Dar nu în acea noapte.”

„Începu să o sărute – în colţul ochilor, pe rotunjimea obrazului, pe buza de sus. Camera arunca o vrajă asupra lor, şi ea era curând în braţele lui. Dean o ridică şi o duse afară, schimbând o lume magică cu o alta – refugiul caravanei ţigăneşti. Sub viţele pictate şi florile fanteziste, făcură dragoste. În linişte. Tandru. Perfect.
Blue era în sfârşit a lui.

   8. Prima stea a nopții – First Star I See Tonight –Editura Litera/Lira-Colecţia Cărţi Romantice

Prima stea a nopţii

  Piper Dove este o femeie care știe cu certitudine la ce visează: să devină cel mai bun detectiv din Chicago. Prima ei misiune? Să-l urmărească pe Cooper Graham, fost jucător al echipei de fotbal Chicago Stars. Problema? Graham își dă seama că e urmărit și nu e deloc încântat de asta.

  Piper reușește să improvizeze o scuză și, în scurt timp, ajunge să lucreze pentru Graham, deși nu în calitate de bodyguard ‒ de care el chiar ar avea nevoie ‒, ci pentru a fi cu ochii pe angajații clubului lui de noapte exclusivist, pe care îi bănuiește de lucruri necurate.
Însă viața lui Cooper ar putea fi în pericol, iar Piper este hotărâtă să îl protejeze, în ciuda protestelor acestuia. Și la toate se adaugă prezența lui Cooper Graham, legendarul sportiv care obține întotdeauna ce își dorește – chiar și când asta înseamnă o femeie arțăgoasă care se vrea detectiv și se consideră la fel de dură ca el.   Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

   Doi oameni care nu sunt obișnuiți să piardă își vor pune propriile limite la încercare și se vor provoca reciproc pentru a descoperi, într-un final, ce contează cel mai mult pentru ei: dragostea.

Simți că se topeşte. Simţi că se topeşte şi că se înfierbântă în acelaşi timp. Simţi că o lasă genunchii; îşi arcui spatele, simţind chemarea. O chemare arzătoare, intensă, care o măcina.

Simţea focul pasiunii. Mâinile lui mari o ridicară de pe podea. O lipi de perete de parcă ar fi fost uşoară ca un fulg. Urmă un sărut animalic. Îşi strecură mâinile pe sub tricoul lui, înfigându-şi unghiile în pielea lui.”

Ăsta era motivul pentru care nu o putea lăsa pe Piper Dove să dispară pur şi simplu din viaţa lui. Pentru că tânjea după ea, iar ea nu tânjea după el. Pentru că nu era genul care să îl asalteze cu complimente sau care să filtreze cu el şi pentru că nu era topită după el.
Dar trebuia să o convingă cumva. Nu să se îndrăgostească de el. Ar fi fost o prostie. Pur şi simplu, să fie topită după el.”

Goodreads Seria Chicago Stars

Verifică disponibilitatea cărţilor din seria Chicago Stars în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

Sursa foto colaj: Fb. Cărţi Romantice

Sursa foto: Pinterest

 Seria Chicago Stars – Susan Elizabeth Phillips

18 COMMENTS

    • Alina, daca ai stii ce ratezi, chiar nu ai sta pe ganduri. Merita din plin. Eu iubesc seria.

  1. O serie superba ,cu povesti de viata si de dragoste minunate dar mai ales foarte amuzante !pacat ca editura nu publica un alt volum in luna aprilie !seria provoaca dependenta ,o recomand cu drag tuturor !Multumim pentru prezentare !

    • Si eu am zis la fel. Dezamagire si pe capul meu. Sunt prima la chioscul de ziare cand apare, deja ma obisnuisem cu ele. Sper sa revina la ganduri bune Editura Litera si sa ne mai dea o doza de adrenalina.

  2. Da stiu,o sa primesc eu peste nas,dar nu am ce face.Stiu,mi-ati spus ca este minunata seria,dar nu am cand sa o citesc!Promit totusi,candva ,sa reusesc sa o citesc!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.