Suflete captive de Karen Robards

Suflete captive, de Karen Robards – Colecţia Cărţi Romantice

Suflete captive

Irresistible

Karen Robards – recenzii cărţi

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Editura Lira/Litera

Seria Banning Sisters – 1.Scandalous – Atracție scandaloasă2. Irresistible – Suflete captive,3. Shameless – Înfruntarea inimilor

   Suflete captive de Karen Robards historical romance.

Cartea a apărut şi în colecţia Iubiri de poveste.

   Cartea Suflete captive, de Karen Robards apare vineri – 01.11.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

O tânără frumoasă şi nefericită, un gentilom chipeş şi îndrăzneţ şi o răpire cu final neaşteptat…

   Claire Banning își îndeplinește visul suprem al unei debutante în înalta societate -– acela de a se căsători cu un aristocrat bogat și de familie bună. Însă, curând, își dă seama că realitatea este foarte diferită de ceea ce-și închipuise ea că va fi mariajul. Îndurerată și cumplit de singură, Claire nu are ce face decât să-și joace rolul pe care societatea i-l cere, fără să mai aibă speranțe pentru o viață fericită. Însă, în timpul unei călătorii spre domeniul soțului ei, este răpită și astfel existența ei ia o turnură cu totul neașteptată.

   Hugh Battancourt un nobil atrăgător, a întors cu mult timp în urmă spatele înaltei societăţi şi duce o viaţă plina de pericole, în slujba ţării.

Cine încearcă să o ucidă pe Claire și cine ar avea de câștigat de pe urma ei?

,,1 Ianuarie 1813

Dacă or s-o prindă, va muri.

-Lua-te-ar naiba, unde-mi eşti?

Vocea imaterială se auzi înfricoşător de aproape. Cuvintele înspăimântătoare îi ajunseră la urechi în ciuda vuietului mării. Erau aproape. Dându-şi seama de asta, iuţi pasul, în ciuda potecii pline de capcane.Trebuia să-şi continue fuga…

-Când o să pun iară laba pe tine, o s-o păţeşti rău de tot, muiere-ncăpăţânată ce eşti.”

„– De ce m‑ai răpit? Ce vrei?
Când ultima frânghie căzu la pământ, el o privi. Faţa ei era la doar câţiva centimetri distanţă. Cu buclele ude şi încurcate, răspândite în jurul trăsăturilor ei delicate precum coama unui leu şi cu ochii strălucind un auriu metalic în lumina felinarului, părea o fiinţă sălbatică încolţită. O fiinţă sublim de frumoasă.”

Spre groaza ei, îşi dădu seama că voia ca el să o sărute. Stătu absolut nemişcată – dacă nu punea la socoteală, ca să fie cinstită faţă de ea însăşi, un neaşteptat tremur care spera să fie doar interior – în timp ce el îi atinse buzele într‑un sărut.
Închise ochii şi scoase un mic geamăt. Buzele lui erau ferme şi calde, mişcându‑se peste ale ei cu o blândă fervoare ce o făcu să se piardă cu firea. Limba îi atinse buzele, apoi i se strecură în gură, iar fiorul ce apăruse în stomac se năpusti precum un foc sălbatic spre coapse şi sâni, stârnind o vibraţie dureroasă cum nu mai simţise până atunci.”

„Când îi privi buzele, arcuite acum într‑un zâmbet strâmb şi îşi aminti cum o sărutase, parcă se topi cu totul. Tulburată, îşi mută privirea – şi din întâmplare îi întâlni ochii. Erau negri ca de onix, dar în adâncimile lor i se păru că vede flăcărui jucăuşe de o mie de ori mai fierbinţi decât lumânarea a cărei lumină ar fi trebuit să o oglindească. Genunchii începură să‑i tremure, iar ea înregistră senzaţia cu uimire.
Îşi dădu seama că niciodată în viaţă nu mai simţise ce simţea acum cu Hugh.”

Citeşte despre romanele din  Seria Banning Sisters

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Veifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.