Stăpânul inimii mele de Mary Jo Putney - Colecția Cărți Romantice

Stăpânul inimii mele, de Mary Jo Putney – Colecția Cărți Romantice decembrie 2021

Stăpânul inimii mele

Mary Jo Putney

Traducere: Cristina Radu

Colecția Cărți Romantice decembrie 2021

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 17.12.2021

  După moartea logodnicei sale, Kai Ramsay pleacă din Scoţia îndeplinindu-și visul de a cutreiera lumea pentru a studia ruine antice și a colecționa antichități valoroase. Astfel, vreme de mulți ani, Ramsay trăiește la limita pericolului, dar totul se schimbă în ziua în care o scrisoare sosită din îndepărtatele insule ale Scoţiei îl anunță că peregrinările lui trebuie să ia sfârșit.

  Signy Matheson și-a dedicat toată viaţa oamenilor din arhipelagul Thorsay din Scoţia. Cu un spirit aprig şi o minte ageră, ea este mâna dreaptă a bătrânului stăpân al domeniului. Dar acum bărbatul e pe moarte, iar Signy decide să-l cheme pe cel îndreptățit să devină moștenitor.

  Când Ramsay ajunge în Thorsay, este şocat să vadă că Signy a devenit o frumuseţe ispititoare cu o mână de fier. Ba chiar este încântat să petreacă mai mult timp împreună cu ea pentru a învăța care îi sunt responsabilitățile de nou stăpân al domeniului. Deși trecutul înnegurat le tulbură dorinţa nerostită ce se naște între ei, o furtună ce se abate asupra insulei aprinde pasiunea, și astfel ajung să își mărturisească sentimentele. Dar, când Ramsay și Signy descoperă niște ruine antice în Thorsay, un pericol neașteptat pândește din umbră și amenință să schimbe totul.

Veți citi întreaga poveste în romanul STĂPÂNUL INIMII MELE de Mary Jo Putney. În acest roman veți găsi cadoul special al autoarei pentru toate cititoarele din România: nuvela originală SĂRBĂTORI STRĂLUCITOARE!
Cartea va fi disponibilă de vineri la chioșcurile din toată țara!

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

Colecția Cărți Romantice octombrie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.