Foc și sânge – George R.R. Martin – exclusiv pe nemira.ro

Foc și sânge – George R.R. Martin – exclusiv pe nemira.ro

Foc și sânge - George R.R. Martin - exclusiv pe nemira.ro

Foc și sânge, de George R.R. Martin, exclusiv pe nemira.ro

Cea mai așteptată carte a anului apare în imprintul Armada în luna mai: FOC ȘI SÂNGE, de George R.R. Martin, istoria Targaryenilor care începe cu 300 de ani înainte de Urzeala Tronurilor, este la precomandă pe nemira.ro și ajunge în librării pe 27 mai!

Data apariției 27 mai 2019
Titlu original Fire and blood
Colecția Armada
ISBN 978-606-43-0482-7
Cod bara 9786064304827
Autor George R.R. Martin
Traducător Ana-Veronica Mircea, Mihai Dan Pavelescu
Format Hardcover
Dimensiuni 155 x 232 mm
Nr. pagini 800
Număr volume 1
Editura Armada

Cartea este la precomandă exclusiv pe nemira.ro, iar toți cei care o cumpără în perioada 19 februarie-3 martie sunt înscriși automat într-o tombolă și pot câștiga: 5 pachete Cântec de gheață și foc și 10 vouchere în valoare de 50 de RON. De asemenea, primele 100 de comenzi plasate vor primi cartea într-o sacoșă de pânză specială Armada. Regulamentul tombolei aici

Cu sute de ani înainte de Urzeala Tronurilor, Casa Targaryen – singura familie de stăpâni ai dragonilor care supraviețuiește decăderii Valyriei, se stabilește la Dragonstone. Aceasta va fi povestea generațiilor de conducători care, începând cu legendarul Aegon Cuceritorul, se luptă pentru a păstra Tronul de fier, până la rebeliunea care aproape i-a distrus.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la Dansul Dragonilor? Care au fost crimele oribile ale lui Maegor? Cum era Westeros când dragonii făceau legea din ceruri? Cum era Valyria după dezastrul care a lovit-o?

Ilustrațiile făcute de artistul Doug Wheatley completează tabloul în două părți a istoriei sângeroase a celei mai cunoscute dinastii din Westeros.

„O capodoperă de istorie ficțională populară!” Sunday Times

„O țesătură fascinantă de războaie, căsnicii, morți, dragoni și politică, care au aerul unei istorii adevărate mai mult decât al unei lumi fantasy. O capodoperă de construcție a unei lumi ficționale.” Booklist

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.