Ugly love de Colleen Hoover

citeşte recenzia

   La Editura Epica se află în curs de apariţie cartea Ugly love de Colleen Hoover.

   Atunci când Tate Collins îl întâlnește pe Miles Archer, un pilot de avioane tăcut, la locul lui, bântuit de un trecut întunecat, ea este conștientă că ceea ce simte nu e tocmai dragoste la prima vedere. Cei doi nu se consideră nici măcar prieteni, iar singurul lucru pe care îl au în comun este o atracție fizică de netăgăduit. După ce dorințele lor ies la iveală, cei doi își dau seama că tocmai au găsit soluția perfectă pentru o relație fără alte implicații. El nu caută iubire, iar ea nu are timp pentru așa ceva. Aranjamentul lor ar fi extrem de satisfăcător, dacă Tate ar putea să respecte cele două reguli impuse de Miles: nu pune întrebări despre trecut; nu te aștepta la un viitor împreună.
Ei cred că se pot descurca, dar, atunci când în povestea lor se înfiripă sentimente adevărate, totul se schimbă:

INIMILE SUNT INVADATE
PROMISIUNILE SUNT ÎNCĂLCATE
REGULILE SUNT SPULBERATE
IAR IUBIREA DEVINE URÂTĂ
colleen_hoover

„Numai Colleen Hoover poate adăuga unui singur roman atât de multă genialitate.” – Jamie McGuire, autoarea romanului Fericirea începe azi.

   Colleen Hoover este autoare a numeroase romane pentru tineri, dintre care, nu mai puțin de zece figurează pe listele de bestselleruri New York Times. Două dintre acestea sunt traduse în limba română și publicate la Editura Epica: Hopeless, Fără speranță, #1 New York Times Bestseller, și Slam, din dragoste pentru Layken.

În curând în librării și pe www.edituraepica.ro.

editura Epica

8 COMMENTS

  1. S-a vorbit atat de mult in ultima perioada despre aceasta carte incat astept cu nerabdare sa apara. Sper sa fie conform asteptarilor.

  2. Astept cu nerabdare cartea asta. E atata publicitate in jurul acestei autoare incat TREBUIE sa citesc una din cartile ei.

  3. mine mine mine <3 sunt egoista <3 o s-o citesc pentru a… 5a oara??? nici nu mai conteaza, abia astept sa vad daca traducerea se va ridica la inaltimea asteptarilor <3 insa, cunoscand minunata echipa din spatele Epica, sunt convinsa ca asa va fi!!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.