Îndrăgostită nebuneşte, de Jill Shalvis-Colecţia Cărţi Romantice

Volumul al treilea al seriei Lucky Harbor.

   Vineri 13.01.2017 apare cartea Îndrăgostită nebuneşte, de Jill Shalvis în colecţia Cărţi Romantice. Cartea poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă împreună cu  revista Libertatea pentru Femei!

    O fire rebelă, Chloe Traeger a avut o copilărie de nomadă, care a obișnuit-o să-și trăiască viața pe muchie de cuţit.
Spre deosebire de surorile ei care și-au găsit perechea și se pregătesc să se căsătorească, ea nu se simte deloc pregătită să ducă o existență liniștită la pensiunea familiei.
Tendința ei de a intra permanent în încurcături, îi atrage atenția lui Sawyer Thompson, șeriful din Lucky Harbor, un bărbat serios – și, mai ales, chipeș și sexy –, care nu vrea decât să o aducă pe calea cea dreaptă: Chloe nu mai poate face nici un pas greșit fără ca șeriful să fie pe urmele ei.
Comportamentul lui imperturbabil și zâmbetul lui enigmatic sunt îndeajuns să facă orice femeie să-și dorească să străpungă acea armură de indiferență, chiar dacă pentru asta ar trebui să ajungă la închisoare.
În schimb, Chloe, pentru prima dată, în loc să încalce legea, visează să i se supună. Va putea această rebelă să păstreze pacea cu șeriful? Sau trecutul ei colorat o va ține departe de o dragoste ce are șanse să dureze – și de refugiul pe care dorește cu adevărat să-l găsească în orășelul Lucky Harbor?

Sursa foto şi text> Cărţi Romantice

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

7 COMMENTS

  1. Am si primele doua volume din serie, dar inca nu le-am citit. Oricum, o sa cumpar cartea.

  2. Ador seria aceasta! Proclam lucrul acesta doar citind primul volum intitulat “Irezistibil”. Celalalt, “Dorinta inimii”, asteapta si el cumintel in biblioteca sa fie citit. Nu ratez volumul 3 nici pe departe!

  3. Voi lua cartea. Am primele doua volume, citite de altfel, asa ca nu o ratez. Sper sa fie la fel de frumoasa ca primele doua 😉

  4. Nu am primele doua volume din serie, insa banuiesc ca se pot citi si individual. Sper ca da, pentru ca mai devreme am achizitionat si eu cartea si am de gand ca in viitorul apropiat sa descopar povestea.

  5. Am citit cu placere si acest volum. Pur si simplu m-a cucerit cu entuziasmul, bucuria si nebunia personajelor. Dorinta lui Chloe de a depasi problemele de sanatate si de a se integra, de a trai la maxim, de a zambi. Pasiunea ei pentru Sawyer-politistul din orasel se simte la tot pasul desi nu vor sa isi recunoasca sentimentele.
    Abia astept sa citesc si restul seriei, sigur nu voi fi dezamagita.

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!