Te-am ales pe tine

Te-am ales pe tine – Mia Sheridan – Editura Epica

Te-am ales pe tine

Mia Sheridan

Most of All You

Editura Epica

Traducere: Adina Pintea

Contemporary Romance

+17 ani

    Detalii Te-am ales pe tine> Crystal a învățat de mult că dragostea aduce numai suferință. Să nu simți absolut nimic este mult mai mult decât să fii din nou rănit. Ea își apară inima zdrobită ascunsă sub o mască dură și păstrează în suflet o adâncă neîncredere față de bărbați, care, în experiența ei, n-au făcut niciodată decât să folosească și să ia.Și atunci Gabriel Dalton intră în viața ei.

  În pofida îngrozitoarelor tenebre din trecutul său, există o bunătate de netăgăduit în el. Iar Crystal, cu toate că știe costurile se trezește atrasă de Gabriel.

   Crystal și Gabriel nu și-au închipuit niciodată că lumea, care le-a răpit totul, le-ar putea dărui o dragoste atât de profundă. Numai că soarta nu le zâmbește prea mult timp, iar ei se văd nevoiţi să aleagă: fie să -și împietrească inimile încă odată, fie să găsească în ei curajul de a-și dezvălui reciproc trecutul dureros.

O femeie cu inima frântă…

Un bărbat care are nevoie de ajutor…

Epica

   ,,Vocea lui Archer este o carte incredibilă, frumoasă, unică şi plină de emoţie ce merită citită şi recitită, poate aşa vom învăţa să preţuim şi să iubim ceea ce avem. Întotdeauna ne plângem de ceea ce ne înconjoară, dar dacă o o parte din noi ar fi pentru o clipă în lumea lui Archer atunci ne-am echilibra astfel gândurile. Şi-a pierdut părinţii într-un accident teribil privind neputincios cum rămâne singur. Preţul pe care l-a plătit nu a fost suficient, turmentat de gelozie, unchiul său a avut grijă să tragă un foc de armă şi să-l omoare, dar ironia a făcut că l-a redus la tăcere pe viaţă, distrugându-i corzile vocale şi şansa de a vorbi vreodată.” – recenzie

Uneori, cuvintele sunt de prisos!

Mia Sheridan – Autoarea romanului Vocea lui Archer
  

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.