25.04.2015 „Mostenitoarea” de Jennifer Delamere – Colectia „Iubiri de poveste”

25.04.2015 „Mostenitoarea” de Jennifer Delamere – Colectia „Iubiri de poveste”

MostenitoareaSâmbătă, 25.04.2015 apare cartea „Moştenitoarea” de Jennifer Delamere. Face parte din Colecţia „Iubiri de poveste” şi poate fi găsită la chioşcurile de vânzare presă doar împreună cu ziarul Libertatea.

Preţ ziar + carte = 13,99 lei.

Scurtă descriere:

„O indiscreţie comisă în tinereţe a costat-o pe Lizzie Poole mai mult decât onoarea. După cinci ani petrecuţi în exil, se întoarce acasă, dar continuă să ducă o viaţă secretă. Dorinţa cu limbă de moarte a celei mai bune prietene a ei, Ria, a fost ca Lizzie să-şi însuşească identitatea ei, să se întoarcă la Londra şi să îndrepte lucrurile aşa cum Ria însăşi nu va mai trăi s-o facă. Pentru că tinerele seamănă ca două picături de apă, Lizzie face promisiunea şi porneşte într-o călătorie care îi ispiteşte inima nechibzuită încă o dată.
Geoffrey Somerville este un om al bisericii dedicat cauzelor nobile, însă lumea sa este întoarsă pe dos în clipa în care moşteneşte titlul de Lord Somerville. Acum este invitat la toate balurile şi este vânat de toate mamele din înalta societate londoneză care au fete de măritat. Cu toate acestea, singura femeie care i-a furat inima este aceea pe care n-o poate avea: tânăra văduvă a fratelui său, Ria. Datoria îi cere să-şi ignore sentimentele, dar inima sa tânjeşte după frumuseţea misterioasă. Când viitorul lor este pus sub semnul întrebării, va fi în stare Lizzie să-şi mai continue şarada sau va găsi puterea să-şi împărtăşească secretele şi să aibă încredere în puterea dragostei?”

Sursa Cărţi Romantice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.