Îngeri de L A Weatherly

Îngeri, de L.A.Weatherly

în curs de apariţie la Editura Rao

Îngeri

 L.A.Weatherly

Angel

Editura: Rao

Gen: fantasy

Număr pagini: 368

   Îngeri de L A Weatherly roman fantasy.

    Muritorii de rând tânjesc să vadă măcar o dată în viaţă un înger. Sunt fiinţe uimitoare, a căror atingere vindecătoare alină. Dar dacă în spatele puterii lor s-ar ascunde un scop malefic? Willow, o tânără cu un dar special, poate vedea viitorul şi visele muritorilor, dar nu ştie de unde provine această putere. Până când îl întâlneşte pe Alex, un tânăr care ştie multe despre .ngeri. Băiatul cunoaşte secretul lui Willow, iar misiunea lui este să o oprească. Totuşi, în ciuda lor, Willow şi Alex se vor îndrăgosti, iar dragostea lor va schimba totul.

Sursa Editura Rao

   L.A.WEATHERLY este autoarea seriei de succes Îngeri, dar şi a peste cincizeci de alte cărţi pentru copii şi adolescenţi, traduse în numeroase limbi. Este originară din Little Rock, Arkansas, şi trăieşte în Hampshire, New England, împreună cu soţul ei. Iubeşte drumeţiile, gastronomia şi are un motan pe nume Bernard.

WEATHERLY A CREAT O LUME COMPLECTĂ ŞI PLINĂ DE LOGICĂ, ÎN CARE FIINŢELE CELESTE SUNT PUSE PE RELE.-THE HORN BOOK

Lee Weatherly was born in 1967 and grew up in Little Rock, Arkansas, USA. She lives with her husband in Hampshire, England, where she writes, goes on walks, tries out new recipes and has a cat named Bernard.

L.A. Weatherly is the pseudonym for Lee Weatherly. You can follow her on Twitter at @LA_Weatherly

Apariţii cărţi – noutăţi

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

5 COMMENTS

  1. De obicei, nu prea imi dau seama din prezentare daca mi-ar placea o carte, sau nu, insa aceasta chiar pare interesanta si cred ca vreau sa o citesc.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.