Ingriko sursa perfectă pentru cadouri - Literaturapetocuri.ro

Ingriko, sursa perfectă pentru cadouri

Ingriko sursa perfectă pentru cadouri 

  Se apropie sărbătorile și se simte. Deja au apărut decorațiuni prin magazine, reclame cu tema Crăciunului… Până și la școală se simte; nepoțica mea se pregătește pentru prima serbare din viața ei de școlăriță, eveniment la care de altfel, m-a și invitat.

  Cu siguranță va ține minte această serbare mult timp și probabil se va raporta la ea în următorii ani. Îmi amintesc de serbările mele din timpul școlii. Apropierea sărbătorilor se simțea în aer cu câteva săptămâni înaintea vacanței, mai precis, odată cu începerea repetițiilor pentru serbare. Atunci știam că mai e puțin până la Crăciun și mamă, ce ne mai bucuram! Iar când vedeam bradul împodobit, școala decorată, era fericire curată! Clopoțeii parcă sunau a vacanță…

   Dar gata cu amintirile! Trebuie să găsesc un cadou pentru nepoțica mea. Un cadou de neuitat, primit cu ocazia primei ei serbări de Crăciun.

   Cred că știu de unde să încep! Orice reprezentantă a sexului frumos e înnebunită după bijuterii, indiferent de vârstă. Sau mă rog, majoritatea. Vreau să găsesc ceva drăguț și potrivit vârstei, dar în același timp, inedit, ceva de ținut minte. Caut pe net brățări copii și dau peste un magazin online foarte drăguț, Ingriko. Parcă mi-au citit gândurile! Brățările au charm-uri din aur și argint, ceea ce reprezintă, zic eu, rezistența acelei amintiri în timp. Să optez pentru trifoiul din aur galben de 14 K, pentru a-i aduce noroc, sau pentru bănuțul din argint 925 rodiat? Și trebuie să mă gândesc și la textul ce va fi gravat, pentru că da, avem și această opțiune. Totodată, îmi place că șnurul este ajustabil, astfel încât atunci când va crește să poată modifica brățara pe măsura încheieturii. Să aleg un șnur roșu sau de altă culoare? Pot alege dintre roșu, negru, albastru, bej, verde, galben, roz, vișiniu și gri. Parcă aș opta pentru un galben vesel. Sau să rămân în ton cu roșul festiv?

   Ingriko este o sursă bună de idei pentru cadou, nu numai pentru copii: brățări personalizate pe charm-urile cărora poți grava chipurile celor dragi, coliere cu nume sau cu fețe… Pe lângă brățări, se lucrează la comandă coliere cu nume sau cu orice mesaj dorești. La fel de interesante mi se par și colierele cu fotogravuri pe pandant și deja îmi apar alte idei de cadou: pentru o prietenă, un colier cu porecla gravată, sigur se va amuza copios, iar pentru mama, o brățară personalizată cu poză. Chiar zilele trecute am găsit în album o fotografie foarte frumoasă, cu ea și tata în tinerețe, de dinainte de căsătorie. Nu trebuie decât s-o scanez și să le-o trimit prin e-mail celor de la Ingriko. La cum o știu de romantică, sigur va aprecia. Parcă văd că nu-și va mai scoate brățara!

Mă bucur că am descoperit Ingriko, este perfect pentru cadouri!

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.