Iubitelor mele prietene - Irina Binder, Carmen Voinea-Răducanu

Iubitelor mele prietene – Irina Binder, Carmen Voinea-Răducanu

An apariție: 2019

Autor: Irina Binder

Autor: Carmen Voinea-Răducanu

Editura: FOR YOU

Nr. pagini: 352

 Precomandă cu livrare din 23 septembrie 2019

Iubitelor mele prietene – Irina Binder, Carmen Voinea-Răducanu

Nu căutăm nimic în viață cu mai multă pasiune și ardoare precum tovărășia unui suflet. Nimic nu ne aduce mai multă împlinire și fericire precum împărtășirea, comuniunea și dăruirea iubirii. Celălalt, prieten sau iubit, ne este deopotrivă agonie și extaz, plăcere și durere, bucurie și dezamăgire.

Însă, oricum s-ar desfășura și încheia o relație, de prietenie sau de iubire, rămânem de fiecare dată cu ceva prețios, inestimabil: înțelepciune…

Prietene într-ale scrisului și într-ale vieții, Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu ne mărturisesc în cartea de față suișurile și coborâșurile pe care le-au trăit cu oamenii din viața lor. Fiecare experiență, sublimă sau dureroasă, le-a adus lecții importante și nu le-a știrbit deloc dorul și dorința de a-i cunoaște pe oameni, cu bune și cu rele. Cartea Iubitelor mele prietene se constituie ca o colecție de caractere, un ghid de călătorie prin meandrele relațiilor și un sprijin puternic pentru fiecare dintre noi în Călătoria spre sufletul celuilalt și spre propriul suflet.

Vă rog să nu uitați că viața este un dar și, că orice dar, trebuie prețuită și împărțită doar cu cei care merită. Care va merita. Fiți pace, bucurie și iubire și vă asigur că viața vă va răsplăti cu povestea minunată pe care o meritați!

A voastră prietenă, până la sfârșit,
Irina Binder

Orice prietenie este marcată de un simbol, de un moment, de un sentiment, de un cuvânt. Prietenia dintre cele două autoare Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu s-a născut din pasiunea pentru scris, pentru oameni și povești de viață. „Iubitelor mele prietene” este rodul acestei legături frumos conturate în rândurile paginilor pline de sentiment. Cartea disponibilă pe Libris.ro este „scrisoarea” semnată de cele două autoare, menită să mângâie orice suflet care a cunoscut iubirea, dezamăgirea, fericirea, tristețea unei relații romantice sau de prietenie pură. În dreptul destinatarului acestei „scrisori” este trecut orice suflet care așteaptă alinare. Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu reușesc ca prin rândurile acestei cărți să lase cititorilor lecții de viață, gânduri, îndrumări pe care doresc să le împărtășească prietenelor și prietenilor de pretutindeni.

Noutăţi editoriale

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

recenzii cărţi

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.