Lansare Conversații cu tine, de Daniela Andreescu

– un ghid de comunicare relațională –
– Eveniment în cadrul campaniei „Te așteptăm în librărie!” –

converatii_cu-tine

„Stabilizează-te în certitudinea că în interiorul tău eşti doar tu: cel care e autorul mesajelor pe care le trimite sieși sau în exterior, autorul a tot ceea ce trăiește, a sensului pe care îl dă mesajelor pe care le primește, coautor al relaţiei cu celălalt, co-participant, conştient sau inconştient, la fiecare moment din viaţa lumii întregi. Tot tu eşti cel care produce tristeţea şi bucuria, iritarea şi seninătatea, entuziasmul şi amărăciunea. Când vei înţelege asta vei şti că este infinit mai simplu şi mai curat să trăieşti explicit, netemător și responsabil.”

                 Daniela Andreescu, Conversații cu tine

    Editura Herald are plăcerea de a anunța relansarea cărții „Conversații cu tine”, semnată de Daniela Andreescu, joi, 29 septembrie, începând cu ora 18:00, la librăria St. O. Iosif din Brașov (str. Muresenilor nr. 14). Autoarea va oferi cititorilor brașoveni un posibil ghid care să favorizeze susținerea unor relații fluente și sănătoase, cu sine și cu ceilalți, în familie, în cuplu, cu copiii, în mediul profesional.
    Conversațiile din propria minte si reacțiile în interacțiunile cu ceilalți ne construiesc realitatea. Felul în care comunicăm, hrănind sau devitalizând relația pe care o avem cu noi înșine și cu lumea, determină substanțial calitatea vieții. Aflat la a doua ediție, volumul Conversații cu tine integrează repere de bază ale Metodei ESPERE®, elaborată de Jacques Salomé, într-un ansamblu de perspective prin intermediul cărora fiecare să poată ajunge la propriile răspunsuri și soluții practice favorabile reglării emoțiilor, creșterii energiei personale și susținerii echilibrului interior.
    La sfârșitul evenimentului va avea loc și o sesiune de autografe.

    Eveniment Facebook

   Despre autoare: Daniela Andreescu este coach, membru al International Coach Federation, facilitator pentru dezvoltare umană, trainer în managementul comuncării și al relațiilor interpersonale, instructor de meditaţie şi de mindfulness. Alături de atelierele și programele pe care le oferă încă din 2008, cărţile si picturile pe care le creează sunt în principal menite să faciliteze procesul de transformare pozitivă individuală şi în cadrul organizaţiilor. Este autoarea volumelor „The Gift of Now” (în limba engleză, scris sub pseudonimul „Danand”), „Sub Pomul de scorțișoară”,  „Cum traversezi un curcubeu. Ce faci când nu mai știi ce să faci”, „Conversații cu tine. Relații și comunicare prin Metoda  ESPERE®” și „Acvariul din Ocean. Mindfulness ca stil de viață”.

   Contact: Delia Gavrilă, PR & Events Specialist, 0743.050.507 delia.gavrila@edituraherald.ro

   Parteneri media: Vivanatura, Itsy Bitsy, GoldFM, București FM, Radio România Cultural, Transilvania Expres, Radio Gaia, Radio Deea, Radio România Târgu Mureș, Radio Iaşi, Radio Renașterea, Bazavan.ro, dianasolomon23.wordpress.com, ARCUB, LiterNet.ro, Fundația Calea Victoriei, Bookblog, Literaturapetocuri.ro, Edu-News.ro, Suntpărinte.ro, Mămica Urbană, Gratuitor, Ziarul Metropolis, 4Arte, Agenția de carte, Bibliocărți, Bookaholic, Bookhub.ro, Blogul unei cititoare de cursă lungă, Bookuria, Cinemagia, Filme-cărți, GoKid, Hyperliteratura, Kreatoria, Pr Wave, Fundația Prețuiește Clipa, Rabbit Media, Raftul cu Idei, România Pozitivă, Self Care Center, Societatesicultura.ro, Sunt pitic, Montessano, Sayuki’s blog, Trăiește Conștient, Booktopia, Calendarul Magic, Senso TV, Tonica, LumeaMare.ro, România Liberă, Dă Mai Departe, Academia Cațavencu, Festivaluri Românești, Q Magazine, Vox Authors, Povești de Călătorie, Serial Readers.

8 COMMENTS

  1. Conversatii cu noi insine? Hmm, suna agreabil si chiar pe gustul meu. O trec pe listaa, desi nu e lansata inca. :)) Succes la lansare si sper sa am si eu un exemplar candva. 🙂

  2. Nu este cu adevarat o carte ce se incadreaza in topul preferintelor mele, dupa cate reiese mai sus. Cu siguranta cei indragostiti de aceste subiecte abordate in scris vor fi incantati. Mult succes in legatura cu lansarea cartii!

  3. Succes la lansare. Subiectul cartii nu este printre interesele mele, insa apreciez efortul autoarei, pentru a scrie o astfel de carte.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.