Lansare de carte Eu împotriva M.E.A. de Daniel Botea

      Înconjurat de oameni dragi şi susţinut de reprezentanţii de la Seară de carte Braşov/Bucureşti, Daniel Botea a reuşit să transforme o lansare de carte într-un eveniment la care pasionaţii de cărţi sau simpli susţinători ai acestuia să se simtă bine.
      Atmosfera a fost relaxantă şi interesul manifestat de participanţi a fost pe măsura aşteptărilor. A fost frumos să descoper că mulţi citiseră recenzia apărută pe site-ul literaturapetocuri.ro, iar interviul oferit Arcidaliei a mobilizat pe mare parte dintre colegii lui Daniel să parcurgă primul volum din serie (inclusiv pe Adiţă, cel mai bun prieten al autorului).

Lansare de carte Daniel Botea-Eu impotriva MEA      Şi-au spus punctul de vedere despre Eu împotriva M.E.A. reprezentantul de la Seară de carte Braşov– Radu Cicerone Busuioc, Andreea Tăbăcaru moderator/reprezentant Seară de carte Bucureşti şi poeta Corina Nica.
      Pentru ca ambianţa să fie una perfectă fundalul vizual a fost marcat de operele tinerei artiste Andra Lolu Art, dar şi a unui invitat special care a cântat la vioară.
       La sfârşit au fost întrebări adresate autorului în care a dezvăluit câteva aspecte destul de interesante:
– prietenii l-au îndemnat să publice primul volum al cărţii Eu împotriva mea!
– îi place să lase cititorii să îi descopere şi de multe ori omite să se “laude” cu munca sa
– atunci când scrie ascultă muzică la căşti, în special Eminem 🙂
– îşi notează ideile pe o agendă şi o poartă mereu într-un buzunar, inclusiv când merge la cursurile de la Academia Militară
– citeşte o carte pe săptămână şi de multe ori în timpul orelor de curs, spre oroarea profesorilor care mereu au grijă să îl critice constructiv
– îşi doreşte să abordeze şi alte stiluri literare cu care să încânte publicul
– cel mai interesant cititor al său avea oroare de cărţi şi se lăuda doar cu învăţarea abecedarului 😛 , dar acum vrea să citească şi volumul 2 – Eu împotriva M.E.A.

Lansare de carte Daniel Botea-Eu impotriva MEA-1

Pentru a intregi impresiile despre lansare, Daniel Botea a ales să ne răspundă la două întrebări.

1. Ce părere are familia despre noul tău statut de autor şi dacă ţi-au citit cărţile?
De mic copil am avut veleităţi literare, am scris poezii şi mereu am citit cărţi. Nu a fost o noutate, nu i-am surprins. M-au încurajat să îmi urmez visele şi să duc cât mai departe proiectele personale.
Prima dată mama şi sora au citit Eu împotriva mea!, iar acum încetul cu încetul sunt interesaţi şi alti membri ai familiei.
Sunt norocos că am o familie numeroasă care mă iubeşte şi le mulţumesc că îmi sunt alături orice aş face.

2. Un mesaj pentru cititorii Literatură pe tocuri
Mi-am dorit să scriu o carte relaxantă, plină de acţiune şi de umor, o carte pentru suflet şi pentru minte, dar care să conţină totuşi şi câteva poveţe. Mi-aş dori ca voi, cititorii, să îmi spuneţi cu sinceritate dacă am reuşit să îmi ating scopul 🙂 .
După cum ştiţi deja, Literatura pe tocuri promovează numai lucruri bune, ceea ce îmi cam dă curaj :)) , deşi mie nu prea îmi place să mă afirm. Cu toate acestea, majoritatea prietenilor mei au citit cele două volume apărute şi aşteaptă continuarea.

20 COMMENTS

 1. Ce dragut!
  Multumim ca ai ales sa impartasesti cu noi impresiile.
  Se pare ca a fost chiar o seara placuta si te-ai simtit foarte bine.

 2. Multumim Mili se vede ca te-ai simtit bine.
  Multumim Daniel pentru aprecieri
  Felicitari si multa inspiratie in continuare!

 3. E frumos sa vezi ca exista atatia tineri scriitori talentati. Si mai frumos e faptul ca sunt incurajati sa scrie ceea ce simt, ceea ce vad, cum percep ei lucrurile.

  • Narcisa, daca ai remarcat, in ultima vreme au fost promovati pe site foarte multi tineri, o parte cunoscuti, dar si necunoscuti.
   Fiecare a meritat propria sansa de a se face remarcat, de a transmite emotie cititorului.

 4. Multumesc. Sa stiti ca m-am simtit foarte bine, iar spre surprinderea mea au reusit sa spun cateva vorbe la lansare. (O parte dintre voi stiti ca nu am trac la asa ceva, dar acum am trecut peste).
  Va tin la curent si cu opinii despre volumul 2.

 5. Felicitari ! Imi place mult tanarul autor ! Mult succes in continuare ! locco_smiley_10 locco_smiley_10

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.