Lenjeria intimă pentru femei puternice

Lenjeria intimă pentru femei puternice

De cele mai multe suntem prinse în vârtejul rutinei și ne mulțumim să aranjăm exteriorul, fără să ne gândim la ce se află sub hăinuțele noastre. Dacă avem o ținută decentă care să acopere, atunci ne-am atins țelul. Ei bine, nu acesta este scopul. Ar trebui să creăm propria ținută – lenjeria intimă pentru femei puternice care să ne transmită mesaje ascunse, să spună: ești frumoasă, ești puternică, ești femeie și trebuie să te mândrești cu corpul tău.

Visăm la forme de vis, dar ce putem face atunci când moștenirea genetică nu ne ajută și automat ieșim din standarde? Nicio problemă, lenjeria intimă o alegi tu, nu te alege ea. Tu decizi când este momentul să renunți la straturile de bunicuță și să te răsfeți cu ceva sexy.

Corset dantelat

Lenjeria intimă pentru femei puternice - corset
Photo credit -prettylittlething.com

Dacă vă plac provocările atunci un corset dantelat ar putea să vă facă să vă simți bine și în timp ce alergați pe tocuri către noi provocări, el să devină ținuta voastră preferată. Evident că nu alergați dezbrăcate, ci asortați cu alte obiecte vestimentare.

Știu că pentru mare parte din femei confortul este important și n-ar da pentru nimic în lume lenjeria intimă din bumbac pe câteva bucățele de dantelă, însă vă asigur că merită să încercați. Diferențele se văd atunci când știți cum să îmbinați utilul cu plăcutul.

Lenjerie modelatoare

Lenjeria intimă pentru femei - lenjeria modelatoare
Photo credit – prettylittlething.com

Nu știu cum stau lucrurile la alte femei, dar pentru mine lenjeria modelatoare în anumite momente este o mană cerească. Perfecțiunea n-a aterizat pe strada mea și la fel ca orice muritoare am momente când vreau să port rochii mulate. Un astfel de accesoriu ar trebui să se găsească în garderoba fiecărei femei. Dacă nu v-ați decis, încercați să experimentați, va schimba radical o rochie la care visați și nu îndrăzniți să o cumpărați. Vă recomand să probați lenjerie modelatoare fără cusături, ele nu se vor evidenția prin alte țesături.

Set Sutien și chiloți

Lenjeria pentru femei puternice
Photo credit – shein.com

Lenjerie intimă nu se cumpără zi de zi, însă la fel ca orice lucru indispensabil, la un moment dat trebuie să facem stocuri. Indiferent că vă axați pe ceva confortabil, elegant sau ieșit din tipare, lenjeria intimă trebuie să vorbească de la sine. Setul din dantelă care l-am ales, în mod normal ne-ar trimite direct la sală cu bilețel în frunte, însă eu îl prefer pentru că este confortabil și sexy. De ce să nu ne facem zilele mai frumoase?

Set pijamale

Lenjerie femei - pijamale
Photo credit – shein.com

În intimitatea casei, fiecare alege ce să poarte în dormitor. Indiferent că preferați seturi sexy sau plușate, comode sau dantelate, selectate din reviste sau colorate, ele reflectă ce simțiți. Chiar și așa, nu ezitați să diversificați, să vă răsfățați corpul cu texturi care să transforme viața în roz. Mare parte din viață petrecem dormind și ar fi păcat să nu ne desfătăm cu câteva seturi de pijamale.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.