Litera lanseaza seria de carti Labirintul. Acum, intr-o ecranizare de exceptie marca...

Litera lanseaza seria de carti Labirintul. Acum, intr-o ecranizare de exceptie marca Twentieth Century Fox

by -
3

Labirintul.EvadareaIn luna martie, Litera publica mult asteptata serie de carti Labirintul, bestseller New York Times.
Cele trei volume ale seriei – Evadarea, Incercarile focului si Tratament letal – se afla printre preferintele tinerilor si adolescentilor din Romania, mai ales dupa ecranizarea primului volum, la finele anului 2014.

In luna martie, Litera publica mult asteptata serie de carti Labirintul.
Cele trei volume ale seriei – Evadarea, Incercarile focului si Tratament letal – se afla printre preferintele tinerilor si adolescentilor din Romania, mai ales dupa ecranizarea primului volum, la finele anului 2014.

Celebrul scriitor american James Dashner si-a castigat notorietatea odata cu initierea acestei serii de carti marcate de aventura, de prezenta personajelor in situatii-limita, elemente de science-fiction, toate surprinse intr-o viziune realista si dinamica ce ii ofera o lectura captivanta cititorului actual. Asa cum spune chiar el pe blogul personal, intotdeauna si-a dorit sa poata vedea ecranizarea cartilor sale pe marile ecrane.

Litera pregateste o campanie de incurajare a lecturii in randul tinerilor printr-o caravana in mai multe licee din Bucuresti in care redactorul cartilor le va vorbi celor prezenti despre literatura science-fiction si personaje fantastice.

Fanii seriei „Jocurile foamei” sau ai volumului imparatul mustelor vor fi incantaţi sa descopere in aceasta serie o noua aventura a carei acţiune se petrece in viitor,  sub o forma de opresiune sociala in care memoria individuala este inlocuita sau stearsa.

Labirintul. Evadarea. Cand Thomas se trezeste intr-un loc necunoscut, nu-si aminteste decat cum il cheama. Mintea ii este ca o foaie alba. In jurul lui se afla mai multi baieti, care ii ureaza bun-venit in Poiana – un loc inconjurat de ziduri de piatra. La fel ca Thomas, Poienarii nu au nici o idee despre felul in care au ajuns acolo si nici din ce motiv. Tot ceea ce stiu este ca, in fiecare dimineata, portile de piatra catre labirintul care ii inconjoara se deschid si ca in fiecare seara se inchid la loc.

Labirintul. Incercarile focului. Labirintul nu a fost decat inceputul… in locul libertatii sperate, Poienarii se afla acum in fata unei noi incercari: ei trebuie sa strabata un desert torid, panditi de amenintarea unor furtuni cataclismice si, mai ales, a unor fiinte omenesti devastate de o boala misterioasa, Arsita, care ii transforma treptat intr-un soi de monstri insensibili, salbaticiti.

Labirintul. Tratament letal Cea de-a treia carte din seria „Labirintul”, Tratament letal continua aventurile Poienarilor prinsi de aceasta data in iuresul ametitor al descoperirii tratamentului impotriva unui virus ce ameninta sa distruga omenirea.

Sursa Comunicatedepresa.ro

3 COMMENTS

  1. Foarte interesant! Jocurile foamei mi-a placut placut foarte mult, asa ca si aceasta serie pare tentanta, desi se adreseaza adolescentilor!

  2. Super veste! Abia astept, filmul mi-a placut foarte mult si imi doresc sa citesc si cartile 🙂 Cu siguranta voi fi placut surprinsa.

  3. Jocurile foamei mi-au placut(mersi Geo pt provocare 😀 ),deci cred ca si seria aceasta o sa-mi placa,daca se aseamana

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.