Maestra de L.S. Hilton-cel mai socant thriller de anul acesta

Cel mai șocant thriller pe care îl vei citi anul acesta, apare la Editura Litera, sub semnătura autoarei L.S. Hilton

Maestra de L.S. Hilton-cel mai socant thriller de anul acesta

 ÎNCOTRO SĂ TE ÎNDREPŢI ATUNCI CÂND AI MERS PREA DEPARTE?

  În timpul zilei, Judith Rashleigh lucrează la o casă de licitaţii din Londra. Noaptea, este animatoare într-unul dintre barurile rău famate ale capitalei. Disperată să realizeze ceva în viaţă, Judith știe că trebuie să intre în joc. A învăţat să se îmbrace, să vorbească și să se comporte pentru a fi pe placul bărbaţilor. A învăţat să fie o fată cuminte. Dar, după ce descoperă un secret întunecat din lumea artei, Judith este concediată, iar visurile ei pentru o viaţă mai bună sunt spulberate. Așa că apelează la un prieten pe care îl neglijase multă vreme. Un prieten care o ajutase să treacă de necazurile din trecut cu fruntea sus și spatele drept. Un prieten pe care o fată bună ca ea nu ar trebui să îl aibă: furia.

   Un thriller psihologic în tradiţia Talentatului domn Ripley și o protagonistă care amintește de Lisbeth Salander.

   Lisa Hilton este autoare de cărți istorice, ficțiune istorică, articole în reviste precum Vogue și The Sunday Telegraph, iar sub numele L.S.Hilton a scris cel mai incitant thriller – “Maestra”, carte vândută în 38 de țări.

http://www.litera.ro/adul/col-fictiune/maestra.html

http://www.maestrabook.com/

  “Maestra” face parte din colecția Buzz BOOKS – cărțile despre care toată lumea vorbește! O colecție cosmopolită, locul de întâlnire a celor mai noi opere de ficțiune contemporană – romane aflate în topurile internaționale, premiate, ecranizate sau în curs de ecranizare, traduse în zeci de limbi – cărți provocatoare,pe care abia aștepți să le citești.

În colecţia Buzz BOOKS au mai apărut: Celeste Ng, Tot ce nu ţi-am spus; Jonathan Dee, Privilegiaţiiși vor apărea: Emma Healey, Elizabeth a dispărut; Fiona Barton, Văduva; Patricia Highsmith, Carol.

13 COMMENTS

  1. Sunt foarte curioasă, mai ales că se anunță a fi „cel mai șocant thriller de anul acesta”.

  2. Abia astept sa apara aceasta carte. Vreau sa o citesc pentru ca, din cele citite in aceasta prezentare, chiar pare una din genurile de carti pe care eu le prefer.

  3. daaaaa pare interesanta….o sa intreb de ea la biblioteca in Valencia unde sint temporar…..sper sa o aibe in romaneste …….daca nu,macar in engleza,franceza,italiana sau spaniola….nu are importanta……..vreau sa o citesc cit de curind,felul in care o prezentati chiar m-a SOCAT……O seara minunata!!!!!!

  4. l-am cititi si nu m-a socat chiar atat de rau pe cat i se face reclama, lucru care m-a dezamagit putin, dar cum exista si o continuare inca mai am sperante

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.