Despre misterul timpului de calitate și noua colecție Corint pentru părințiLogo Corint pt parinti

Timp de calitate… acest mult căutat element al parentingului contemporan este o nebuloasă. După ce criterii îl judecăm? Cum ne dăm seama că am ajuns la el? Sau ce înseamnă timpul de calitate petrecut împreună cu copiii, până la urmă?

Aici intră în scenă proaspăta colecție Corint pentru părinți, gata să răspundă la aceste întrebări: petreci timp de calitate cu copiii când îi ajuți să își dezvolte abilitățile, când îi lași să exploreze și să cerceteze lumea, când îi oferi prilejul să se joace. Pe scurt, tot ce vă îndeamnă noul Ghid Usborne pentru părinți –Hai să învățăm în joacă! – prima carte a colecției Corint pentru părinți.

Despre carte

Această carte vă propune numeroase activităţi şi idei de joacă pentru copiii cu vârste între 1 și 6 ani. Toată lumea știe că aceştia nu au nevoie de multă încurajare pentru a se juca: în majoritatea orelor în care sunt treji vor face asta cu jucării, cu alţi copii, singuri sau cu voi.

Copiii explorează şi cercetează lumea prin joc şi, treptat, ajung să o înţeleagă. Rolul vostru în creşterea lor, dragi părinţi, este vital pentru a vă asigura că ei vor avea cât mai multe ocazii de a învăţa prin joc… şi aici intervine ajutorul cărţii

Hai să învățăm în joacă!

 Hai sa invatam in joaca_coperta.inddCe pot face?

Ai putea crede că a inventa cât mai multe ocazii de joacă va fi o misiune destul de greu de îndeplinit, dar reţine un lucru simplu. De exemplu, mersul la cumpărături poate deveni cel mai captivant eveniment al zilei pentru copii dacă te vei strădui. Copiii învaţă din experienţele de zi cu zi, iar pentru ei totul este nou şi incitant.

  • De asemenea, această carte poate deveni un manual util atât pentru educatori, cât și pentru învățătorii claselor pregătitoare, precum și pentru cei care își pregătesc susținerea examenului de definitivat în învățământ.

Și o surprizăăăă

În perioada 6-16 mai, Hai să învățăm în joacă are un preț promoțional pe www.edituracorint.ro, cu 35% mai mic!

GRUPUL EDITORIAL CORINT

Str. Mihai Eminescu nr. 54 A,Sector 1, Bucureşti

Tel.: 319 47 97

www.edituracorint.ro

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

   Diana Bogdan

Specialist Marketing Online

Mobil: 0758 053 417

diana.bogdan@edituracorint.ro

În curând, în colecția Corint pentru părinți

Ghidurile Usborne pentru parinti

Alergii? Intoleranţe? Mofturi? Cel mai simplu plan de diversificare! Reţete uşor de preparat, potrivite de la 6 luni la 3 ani.

Metode testate şi verificate, valabile şi pentru fetiţe, şi pentru băieţei. Top 3 greşeli părinteşti de evitat în ghidul de folosire a oliţei.

Teoria bla-bla-ului bebeluşesc explicată! Zeci de jocuri de limbaj. Zeci de idei prolectură. Pe scurt, cum se construieşte un cititor înverşunat.

4 COMMENTS

  1. din pacate nu am copii dar imi plac foarte mult…..intradevar cred ca poate devenii aceasta carte un manual foarte util pt parinti!!!!!!!!

  2. E interesanta si utila pentru toti parintii. Eu mai am mult timo pana ce voi avea copii, dar este foarte buna pentru a o oferi cadou celor apropiati.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.