Mâna câştigătoare, de Nora Roberts-Colecţia Cărţi Romantice-07.10.2016

    Vineri, 07.10.2016, apare cartea ,,Mâna câştigătoare”” de Nora Roberts în colecţia Cărţi Romantice. Cartea poate fi achiziţionată de la chioşcurile de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei!

    La douăzeci și patru de ani, Darcy Wallace simte că viața nu-i mai poate oferi nimic: i-ar plăcea o carieră de scriitoare, dar se plafonează ca bibliotecară într-un orășel din Kansas; și-ar dori o aventură sentimentală ca-n povești, dar abia reușește să scape de bărbatul rigid, fără simțul umorului, cu care este logodită; visează la o mașină sport, dar are parte de o rablă care se strică atunci când se așteaptă mai puțin.
Dintr-un impuls de moment, hotărăște să-și caute norocul la Vegas… unde, mizându-și ultimii dolari, are parte de o surpriză de proporții – câștigă aproape două milioane de dolari.
Brusc, tânăra venită dintr-un mic orășel devine o celebritate – și are nevoie de protecție.
Dar banii aduc fericirea? Este posibil, în cazul lui Darcy, mai ales că Robert MacGregor Blade, directorul cazinoului, este dornic s-o îndrume prin lumea strălucitoare, dar plină de pericole a Vegasului.
Relația lor, la început strict profesională, alunecă în scurt timp pe o pantă romantică. Darcy știe ce-și dorește: o șansă cu Robert. Va reuși însă de data asta să-și gestioneze corect ocazia nesperată?

Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

8 COMMENTS

  1. O voi lua cu siguranta. Am toate cartile din serie aparute la noi si mi-au placut. Sunt curioasa in continuare 😉

  2. Oricum cumpar toate cartile din colectia Carti Romantice, dar Nora Roberts este printre scriitoarele mele preferate.

  3. Am citit cartea 🙂 . Nu pot spune ca m-a dat pe spate dar a fost draguta. Cred ca daca nu ar fi seniorul Daniel MacGregor seria nu ar avea succes. Este genial 😉 si delicios 😛 . De data aceasta cred eu ca si-a gasit nasul 😀 Pentru prima data a fost lasat fara replica 🙂 .

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.