Seattle, 1933. O mamă singură, Vera Ray, își sărută seara, la culcare, fiul de trei ani, Daniel, și pleacă la serviciu, în schimbul de noapte, la un hotel local.

Destine înlănţuite, de Sarah Jio-Colecţia Cărţi Romantice-22.07.2016

     Astăzi 22.07.2016, apare cartea Destine înlănţuite, de Sarah Jio în colecţia Cărţi Romantice. Cartea poate fi achiziţionată de la toate chioşcurile de presă împreună cu revista Libertatea pentru Femei

     Seattle, 1933. O mamă singură, Vera Ray, își sărută seara, la culcare, fiul de trei ani, Daniel, și pleacă la serviciu, în schimbul de noapte, la un hotel local. Dimineață, constată cu stupoare că o zăpadă de mai acoperise orașul, iar fiul ei dispăruse.
În febra căută­rilor sale disperate, găsește ursulețul de pluș al copilului, zăcând pe caldarâmul înghețat. Zăpada acoperise toate urmele de pași ale fiului său ori ale celui care îl răpise.
Seattle, 2010. Jurnalistei Claire Aldridge i se cere să scrie un editorial despre neașteptata „zăpadă a mieilor“ căzută în ziua de 1 mai, comparând­-o cu furtuna de zăpadă înregistrată cu mai bine de șaptezeci de ani în urmă, în aceeași zi. Astfel, Claire află despre răpirea nesoluționată de atunci și jură să scoată la lumină adevărul. Cu această ocazie, descoperă că ea și Vera ar putea avea o legătură la care nici nu s-­ar fi așteptat…

Sursa: Cărţi Romantice

8 COMMENTS

  1. Am cumparat-o deja. Abia astept sa-i vina randul la citit, am o gramada de carti necitite inca.

  2. Nu am cumparat-o. Adtept insa impresiile voastre 🙂 . Nu suna rau . Daca fac rost de ea o citesc.

    • inca nu am citit-o, dar imi place cum scrie autoarea. Poate am noroc si ma eliberez.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.