„Matase si secrete” de Mary Jo Putney

citește recenzia

Zilele trecute va anuntam ca la data de 10.01.2014 va aparea cu revista Libertatea pentru femei cartea „Matase si secrete”de Mary Jo Putney.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere :

„Bogat si mare amator de aventuri, lordul Ross Carlisle rataceste pe meleagurile Asiei, departe de casa si de sotia care l-a tradat. Dar vestea teribila ca fratele sau vitreg a murit, iar cumnatul este prizonier in mainile unui emir nebun, il determina sa-si aduca aminte de responsabilitatile sale fata de familie. Porneste in ajutorul cumnatului si o intalneste pe Juliet, frumoasa sotie care il parasise. Oare casnicia lor va primi o noua sansa? Va lasam sa descoperiti raspunsul citind, maine, „Matase si secrete” de Mary Jo Putney.”

32 COMMENTS

 1. Buna dimineata,sunt nerabdatoare ca cumpar cartea.Oare va mai continua colectia?
  Dar colectia care apare sambata,va mai fii?
  Sper sa mai avem carti noi achizitionat!

  • Buna dimineata nicol. Am verificat de dimineata la chioscul de ziare, insa nu apar informatii in revista. Daca era stabilit ceva pentru maine la colectia „Iubiri de poveste”acum ar fi trebuit sa se scrie titlul si data aparitiei. Daca te intereseaza totusi de ceea ce vor distribui saptamana viitoare, in ziar precizeaza doar de cartea ce apare la data de 17.01.2013-„Intorcerea in paradis” de Barbara Cartland

   • Aceasta autoare B.C.,nu se numara printre autoarele mele preferate,nu am nimic de obiectat despre carte doar ca sunt altele si mai bune.

    • NICOL, are totusi si eu niste carti care poate la vremea respectiva ne-a atras. Stilul este cam simplist, asa cumintel, dar frumusel. Eu nu stiu ce sa zic poate ca voi lua cartea, dar mai bine asteptam pana apare o recenzie despre ea facuta de l.t, si ne dumirim.

 2. Buna! Am luat cartea, si as vrea sa o citesc imediat dar sunt la serviciu si nu prea pot, dar mai trag cu ochiul in ea la o pauza.

 3. Ei dar si eu am luat cartea,este destul de groasa ca nr.de pagini,sper si la fel de buna sa fie.Stiim ca aceasta autoare ne-a obisnui cu una calda una rece.

 4. Buna fetelor,ma bucur ca ati cumparat cartea,pot sa spun ca in drum spre servici am cumparat si eu aceasta carte.

 5. Buna! Bine v-am gasit. Imi place si mie aceasta scriitoare. Am citit pana acum cam tot ce a scris. Sper sa apara cat mai multe carti de ea

 6. vad ca este pagina M.J.P.Vreau sa spun doua vorbe despre,o carte recent aparut.
  Este vorba despre”SARUTURI FURATE”.asta pot sa spun cu siguranta ca a aparut de sarbatorile de iarna pentru ca:este vorba despre 8povesti de dragoste,de opt autoare diferite,toate cu finaluri fericite.
  Este vorba aproape in toate cele opt povesti despre Craciun si sarbatorile si traditiile lui,dar si de faimoasele saruturi,dupa care urmeaza finaluri fericite.
  Cand o sa ai timp sa le detaliezi pe toate L.T.,o sa vada si fetele ce frumoasa carte este.Nota mea pentru carte este 10.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.