Cărţi Romantice iunie 2019 -  cărţi bune de citit

Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Cărţi Romantice iunie 2019 –  cărţi bune de citit

   Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. Înger și demon – Elizabeth Hoyt –  7 iunie 2019

Vine o vreme în viață unei femei când trebuie să facă un lucru care odinioară i se părea de neimaginat – pentru Anna Wren, rămasă văduvă, asta înseamnă să accepte postul de secretară a temperamentalului Edward de Raaf, conte de Swartingham. Spre surprinderea ei, constată că îi place să lucreze pentru încăpățânatul conte, iar Edward descoperă în curând în Anna nu doar o excelentă secretară, dar și o femeie deosebită de toate cele pe care le cunoaște.

2. Secrete și minciuni – Nora Roberts – 14 iunie 2019 Cărţi Romantice iunie 2019 

Shelby Foxworth și-a pierdut soțul, apoi toate iluziile. Bărbatul care i-a oferit o viață de vis a dispărut lăsând-o plină de datorii. Iar când găsește depozitul lui de bancă și află că avea mai multe cărți de identitate, Shleby își dă seama că bărbatul pe care îl iubise nici măcar nu existase…

3. Jocul de-a dragostea – Sandra Brown –  21 iunie 2019 – Cărţi Romantice iunie 2019 

Două surori gemene își schimbă identitatea, iar Allison Leamon se duce la restaurant să se întâlnească cu logodnicul surorii sale, Davis. Acolo îl cunoaște pe prietenul cel mai bun al acestuia, Spencer Raft, brunet, cu ochi albaștri și o prestanță uluitoare. Însă Allison nu crede în ruptul capului în dragoste la prima vedere. Spencer, după ce cutreierase întreaga lume, își dă seama la rândul său că ceea ce căutase ani întregi fără rezultat, se afla chiar lângă el, dar era logodită cu prietenul cel mai bun.

4. Măritată până luni – Catherine Bybee – 28 iunie 2019

Carter Billings vrea scaunul de guvernator al statului California. Și trebuie să își compună o imagine nouă, de om serios și familist. Dar numai Eliza Havens este femeia cu care și-ar dori să se căsătorească, însă ea nici măcar nu suportă să stea în aceeași cameră cu el. Cum o va cuceri carismaticul politician, vă lăsăm să descoperiți citind cartea.

Seria Weekday Brides

1. Wife by Wednesday (2011) – Contract de căsătorie
2. Married by Monday (2012)- Măritată până luni
3. Fiance by Friday (2013)
4. Single by Saturday (2014)
5. Taken by Tuesday (2014)
6. Seduced by Sunday (2015)
7. Treasured by Thursday (2015)

Sursa Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în mai 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în aprilie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest

 

12 COMMENTS

  1. In mod absolut intamplator, am fost la parintii mei acasa si am vazut ca au in biblioteca nici mai mult nici mai putin decat o carte de Nora Roberts. Desi am trait atatia ani cu ea in casa, nu am recunoscut-o cand am mai vazut-o pe site. :))

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.