O propunere îndrăzneață de Sandra Brown-Colecția Cărți Romantice-prezentare

  O propunere îndrăzneață de Sandra Brown-Colecția Cărți Romantice-prezentare 

Vineri-20.07.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

Titlul original: Seduction by Design

  Hailey Ashton, director al Departamentului de relații cu clienții în parcul de distracții Serendipity, este dedicată trup și suflet muncii sale provocatoare. 

   Mai mult, situațiile neprevăzute care apar zilnic și pe care le rezolvă cu o mână de fier o țin departe de prieteni și de o viață socială palpitantă. Deși Hailey întoarce privirile multor bărbați, nu se consideră o femeie atrăgătoare, iar găsirea dragostei rămâne doar un vis neîmplinit. 

   Însă lucrurile încep să se schimbe în ziua în care o urgență minoră într-o zi aglomerată la Serendipity o aduce față în față cu Tyler Scott, proprietarul companiei la care lucrează.

  Tyler Scott a urmărit și a condus din umbră afacerile familiei, fără ca angajații să-l cunoască. Dar într-o zi se hotărăște să-și facă apariția în parcul de distracții ca un simplu vizitator.

   Un mic accident îi dă planurile peste cap și astfel ajunge să o cunoască pe cea care se ocupă de relațiile cu clienții. Impresionat de frumusețea tinerei sale angajate, Tyler nu își ascunde deloc intenția de a o seduce.

  Însă frumoasa Hailey nu este tocmai ușor de cucerit, iar Tyler trebuie să apeleze la toate armele seducției pentru a o face să-și depășească nesiguranța și temerile care i-au marcat atât de profund adolescența.

Sursa Cărţi Romantice

Sandra Lynn Brown (n. 12 martie 1948, Waco, Texas) este o scriitoare nord-americană de bestseller-uri și romane de dragoste și de suspans. Ea a mai publicat și sub pseudonimele Rachel RyanLaura Jordan și Erin St. Claire. Sandra Brown

,,Brown began her writing career in 1981 and since then has published over seventy novels, bringing the number of copies of her books in print worldwide to upwards of eighty million. Her work has been translated into thirty-three languages.

Brown recently was given an honorary Doctorate of Humane Letters from Texas Christian University. She was named Thriller Master for 2008, the top award given by the International Thriller Writer’s Association. Other awards and commendations include the 2007 Texas Medal of Arts Award for Literature and the Romance Writers of America’s Lifetime Achievement Award.”-.amazon.com

Recenzii şi prezentări Sandra Brown

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti
Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iunie 2018
Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iulie 2018
Recenzii-Prezentări Colecţia Cărţi Romantice

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.