Moștenitoarea fugară - Victoria Alexander - Colecția Iubiri de poveste

Moștenitoarea fugară – Victoria Alexander – Colecția Iubiri de poveste

Moștenitoarea fugară

The Daring Exploits of a Runaway Heiress 

Victoria Alexander

Editura Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Luni – 07.09.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Seria Conacul Millworth / Millworth Manor: 1. What Happens at Christmas  – Şarada, 1.5. Lord Stillwell’s Excellent Engagements, 2. The Importance of Being Wicked – Avantajul de a fi păcătos, 3. The Scandalous Adventures of the Sister of the Bride – Aventuri compromițătoare, 4. The Shocking Secret of a Guest at the Wedding – O aventură pasională, 5. The Daring Exploits of a Runaway Heiress – Moștenitoarea fugară

Lucy Merryweather a moștenit de la mătușa ei o avere ‒ și lista de dorințe neîmplinite a acesteia. Și cum altfel ar putea Lucy să onoreze amintirea dragii ei mătuși dacă nu încercând să realizeze cât mai multe dintre lucrurile la care a visat cândva ruda ei?

Cum viața o aduce pe neașteptate în Anglia, la un ocean distanță de New York și de familia ei, nimic nu pare să-i stea în cale ‒ exceptându-l pe bărbatul misterios care o urmărește din umbră și despre care Lucy bănuiește că este investigator privat, angajat pentru a o spiona și a o ține departe de necazuri.
Cameron Effington nu este însă genul de bărbat care să poată fi ignorat și care să rămână mult timp în umbră. Ca jurnalist, Cameron este tot timpul în căutarea unei povești interesante, care să merite relatată în paginile ziarului pentru care lucrează.

Și o moștenitoare americană dornică să descopere nu numai atracțiile turistice londoneze, ci și aventura într-un loc unde nu o cunoaște nimeni este subiectul perfect. Și mai este și fermecătoare. Și extrem de ademenitoare. Lucy îl crede detectiv? Cu atât mai bine! Adevărul nu are de ce să stea în calea unei povești pe cinste ‒ sau să împiedice o pasiune irezistibilă și năvalnică…

„– Ai sărutat vreodată o femeie cu mustață, domnule Fairchild? întrebă ea și își flutură genele spre el.
– Nu din câte îmi amintesc. Și cu siguranță niciodată de bunăvoie.
– Ce păcat că ți-ai ratat ocazia.
Ea zâmbi și se întoarse spre ușă.
– Chiar nu-mi place să ratez o ocazie. El o apucă brusc, o cuprinse în brațe și se uită lung la ea. Domnișoară Merryweather.
Înainte ca ea să apuce să protesteze, el își apăsă buzele pe ale ei. Pentru o clipă, ea șovăi, apoi îl sărută înapoi, tare și cu infinită înflăcărare.”

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste august 2020

Colecția Iubiri de poveste iulie 2020

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.