Visând la un duce de Anna Bennett

Visând la un duce, de Anna Bennett – Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Visând la un duce

The Duke Is But a Dream

Anna Bennett

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Editura Alma/Litera

Debutante Diaries Series: Seria Jurnalul debutantei: 1.First Earl I See Tonight – Un conte doar pentru mine ,2.The Duke Is But a Dream, 3.When You Wish Upon a Rogue

   Visând la un duce de Anna Bennett love books.

Luni – 29.06.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Volumul cu nr. 2 al seriei „Jurnalul debutantei“.

   Lily Hartley este mintea sclipitoare din spatele ultimei obsesii a înaltei societăți: Răzbunarea debutantei, o rubrică de sfaturi pentru domnișoarele aristocrate aflate în căutarea unui soț. Pentru a-și păstra identitatea secretă, Lily duce personal articolele la ziar deghizată în coșar – lucru care merge de minune până când curiozitatea o aduce într-o tavernă unde este prinsă în mijlocul unui scandal. Din fericire, chipeșul duce de Stonebridge intervine la timp și o salvează. Din nefericire, o lovitură la cap o face să-și piardă memoria.

   Când Eric Nash, duce de Stonebridge, intervine în ajutorul unui tânăr atacat de niște bătăuși într-o tavernă, nu se așteaptă să descopere că, de fapt, este vorba de o frumoasă femeie. Ca un gentleman adevărat, Nash ar fi bucuros să o însoțească acasă – însă cum ea nu-și poate aduce aminte nimic, lui Nash nu-i rămâne altceva de făcut decât să îi ofere găzduire, până când îi găsește familia.
Lily încearcă să își dea seama cine este și, cu atât de multe lucruri în joc – rubrica ei, reputația ei, chiar și propria inimă –, are nevoie rapid de un plan care să-i rezolve toate problemele. Înainte ca Nash să-i găsească familia. Înainte să afle cine este. Și, mai ales, înainte să se îndrăgostească de un bărbat pe care secretele ei l-ar putea alunga pentru totdeauna.
Cărţi Romantice

Colecția Iubiri de poveste iulie 2020

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Colecția Iubiri de poveste martie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi!

Cărţi Romantice

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.