Visând la un duce de Anna Bennett

Visând la un duce, de Anna Bennett – Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Visând la un duce

The Duke Is But a Dream

Anna Bennett

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Editura Alma/Litera

Debutante Diaries Series: Seria Jurnalul debutantei: 1.First Earl I See Tonight – Un conte doar pentru mine ,2.The Duke Is But a Dream, 3.When You Wish Upon a Rogue

   Visând la un duce de Anna Bennett love books.

Luni – 29.06.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Volumul cu nr. 2 al seriei „Jurnalul debutantei“.

   Lily Hartley este mintea sclipitoare din spatele ultimei obsesii a înaltei societăți: Răzbunarea debutantei, o rubrică de sfaturi pentru domnișoarele aristocrate aflate în căutarea unui soț. Pentru a-și păstra identitatea secretă, Lily duce personal articolele la ziar deghizată în coșar – lucru care merge de minune până când curiozitatea o aduce într-o tavernă unde este prinsă în mijlocul unui scandal. Din fericire, chipeșul duce de Stonebridge intervine la timp și o salvează. Din nefericire, o lovitură la cap o face să-și piardă memoria.

   Când Eric Nash, duce de Stonebridge, intervine în ajutorul unui tânăr atacat de niște bătăuși într-o tavernă, nu se așteaptă să descopere că, de fapt, este vorba de o frumoasă femeie. Ca un gentleman adevărat, Nash ar fi bucuros să o însoțească acasă – însă cum ea nu-și poate aduce aminte nimic, lui Nash nu-i rămâne altceva de făcut decât să îi ofere găzduire, până când îi găsește familia.
Lily încearcă să își dea seama cine este și, cu atât de multe lucruri în joc – rubrica ei, reputația ei, chiar și propria inimă –, are nevoie rapid de un plan care să-i rezolve toate problemele. Înainte ca Nash să-i găsească familia. Înainte să afle cine este. Și, mai ales, înainte să se îndrăgostească de un bărbat pe care secretele ei l-ar putea alunga pentru totdeauna.
Cărţi Romantice

„Citește cărți interzise, pe acelea ascunse în spate pe ultimele rafturi. Te vor face să roșești, dar sunt, fără îndoială, cele mai edificatoare.”

„Visele sunt singurul loc unde ne putem pregăti cu adevărat pentru viața reală, unde putem schimba priviri înflăcărate cu conții și sărutări interzise cu crai primejdioși.”

„Fii atentă la semnalele trupului tău. Observă lucrurile care îți produc plăcere – un sărut pe încheietura mâinii, o atingere pe gât, o mângâiere pe spate. Nu te teme să explorezi și să descoperi ce îți produce plăcere.”

„Cei mai mulți dintre bărbați nici n-ar concepe să se dedice unei singure persoane pentru tot restul vieții fără să fi experimentat măcar o dată pasiunea. Tu de ce ai face-o?”

„Dacă ești în căutarea gentlemanului perfect, vei fi fără îndoială dezamăgită. Caută mai bine bărbatul perfect pentru tine.”

Colecția Iubiri de poveste iulie 2020

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Colecția Iubiri de poveste martie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi!

Cărţi Romantice

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.