Un pact cu diavolul - Lorraine Heath - Colectia Iubiri de poveste

Un pact cu diavolul – Lorraine Heath

Seria Rebelii din St James / Scoundrels of St. James

1 In Bed with the Devil – Un pact cu diavolul
2 Between the Devil and Desire – Între diavol şi dorinţă
3 Surrender To the Devil – În căutarea plăcerilor interzise
4 Midnight Pleasures with a Scoundrel – Plăcerile nopţii
5 The Last Wicked Scoundrel – Ultimul rebel

Astăzi a apărut cartea Un pact cu diavolul de Lorraine Heath, primul volum al seriei Rebelii din St. James, o iubire de poveste emoționantă și amuzantă, captivantă și senzuală. Poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea! 

Preţ  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurtă descriere:

„A fost poreclit Contele Diavol – un bărbat cu spirit nesupus, acuzat de crimă, crescut pe străzile periculoase ale Londrei și care nu-și mai amintește nimic despre trecutul lui. Orice domnișoară bine educată știe că riscă mai mult decât reputația atunci când îşi asociază numele cu frumosul Lucian Langdon, însă Lady Catherine Mabry nu are altă soluție. Ar face orice pentru a-i proteja pe oamenii pe care îi iubește… chiar și să ajungă la o înțelegere cu însuși diavolul.
Lucian vrea să fie respectat și, mai presus de asta, își dorește o soție. Problema este că aleasa lui nu cunoaște eticheta pe care trebuie să o respecte în mijlocul aristocrației şi nu e acceptată de înalta societate. Catherine îl poate ajuta pe Lucian să dobândească tot ce-și dorește. Dar prețul pe care îl cere ea în schimb le poate pune chiar viețile în pericol.
Atunci când primejdia le dă târcoale, cei doi se descoperă cu adevărat: Lucian se dovedeşte a fi un bărbat incredibil de pasional, iar Catherine, o femeie de un curaj nemăsurat. Pe măsură ce ies la iveală secrete din trecutul lui întunecat, Lucian ajunge să pună sub semnul întrebării toate lucrurile pe care le considera adevărate, inclusiv dorințele propriei inimi.”

Sursa Cărţi Romantice

Colecţia Iubiri de poveste

Cărţi-Serii-Lorraine Heath

Citește și seria Seria Amanții Londrei – London’s Greatest Lovers Series

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.