Neastâmpărata de Julia London

Neastâmpărata, de Julia London – Colecţia Iubiri de poveste

Neastâmpărata

The Trouble With Honor

Julia London

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Alma-Litera

The Cabot Sisters Series – 1. The Trouble With Honor, 2. The Devil Takes a Bride, 3. The Scoundrel and the Debutante

   Neastâmpărata de Julia London love books.

Sâmbătă – 30.11.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

O nouă autoare și primul volum al seriei „Surorile Cabot.”

   Vremurile disperate solicită măsuri îndrăznețe, deoarece Honor Cabot, cea mai mare fiică a contelui de Beckington, așteaptă ruina familiei sale. După moartea contelui, ea și surorile ei sunt în pragul de a pierde luxul casei lor mari, locul lor pe piedestalul societății dar şi a fratelui lor vitreg și logodnicei sale  Obligată să acționeze rapid, Honor face un târg al diavolului cu singurul individ din Londra care ar putea să o ajute să aducă liniştea în viaţa Caboţilor.

   Fiul nelegitim al unui duce, George Easton s-a născut din scandal și își crește averea prin riscuri periculoase. Acum, el și Honor se învârt într-un dans de seducție periculos, care îi poate pune reputația și inima la colţ. Și cum dorința neașteptată amenință să schimbe regulile jocului lor secret, miza poate deveni prea mare chiar și pentru un jucător de notorietate , dar și pentru un debutantă hotărâtă și liberă.

Un erou sexy, o eroină îndrăzneață și o propunere necuviincioasă fac deliciul unui roman care amuză și încântă deopotrivă.

„Apoi, George se uită lung la ea, iar Honor simţi ceva ciudat în capul pieptului, ca o șoaptă de mătase. Privirea lui era întunecată, plină de… afecţiune. Afecţiune! Știa pentru că și ea simţea la fel, ca un șoc care îi trecu prin inimă. Nu mai simţise așa ceva de mult și niciodată atât de intens ca acum. Brusc, Rowley i se păru ca un căţeluș prin comparaţie cu lupul acela. Honor se ridică pe vârfuri și îl sărută. George o ridică pe vârfuri, lipind-o de peretele din spatele armurii, ţinând-o prizonieră cu trupul său. O luă în braţe, o strânse la piept și o sărută îndelung, cu limba, dezmierdând-o, sărutându-i obrajii, gâtul, buzele.”

„Era exact genul de bărbat care îi făcea inima să bată mai tare. Dar chiar și-ar fi dorit să fie soţia lui? Oare asta simţea cu adevărat? Aceea era dorinţa care sălășluia în ea, nevoia disperată de a fi cu el pentru totdeauna, de a-l ţine în braţe, de a-l vedea zâmbind?
Încetul cu încetul, începu să-și dea seama ce-și dorea cu adevărat. Ce interesant că Honor își închipuise că își dorea aceleași lucruri ca George. Nu o relaţie, doar dorinţă și satisfacţie. Ce ciudat că cineva ca el avea să-i demonstreze că iubirea era lucrul pe care și-l dorea cu adevărat. Iubire. Voia să simtă din nou iubire în sufletul ei, siguranţa aceea minunată de a petrece zi de zi alături de cineva, împărţind o
viaţă, o familie, supărările și bucuriile vieţii.”

Colecţia Iubiri de poveste decembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

Romanele de săptămâna viitoare sunt bune de citit în zilele friguroase ale sfârșitului de noiembrie!

4 COMMENTS

  1. Mă întreb cum o fi acest personaj de a primit atributul de „neastâmpărată”. Voi afla, cu suguranță, citind.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.