În numele iubirii de May McGoldrick

În numele iubirii, de May McGoldrick – Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

În numele iubirii

May McGoldrick

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Seria Scoțieni regali

Editura Alma/Litera

  În numele iubirii de May McGoldrick historical romance.

Luni – 09.11.2020 – la toate punctele de difuzare a presei

   Isabella Drummond, o văduvă frumoasă, dar și medic instruit, este vânată atât de soldații englezi, cât și de rebelii scoțieni din cauza informațiilor prețioase pe care le deține. Hotărând să fugă din calea lor pentru a-și proteja sora și fiica vitregă, ajunge într-un sătuc de pescari de pe coasta Scoției unde, după o furtună năprasnică și naufragiul unei corăbii, salvează de la moarte un bărbat adus la mal de valurile mării.

  Alungat de acasă de pe vremea când era doar un copil, căpitanul Cinaed Mackintosh este bărbat dur, loial doar echipajului său. Dar, când marea îi răpește oamenii, corabia și încărcătura valoroasă, aruncându-l în valurile furioase, apare un înger de femeie care îl smulge din ghearele morții. Vrăjit de frumusețea ei și simțindu-se îndatorat pentru că i-a salvat viața, este hotărât să o apere, la rândul lui, de toți cei care o amenință. Iar singurul loc unde Isabella poate fi în siguranță este castelul Dalmigavie, unde el și-a petrecut copilăria. Sunt însă multe obstacolele care le stau în cale: Cinaed este nevoit să înfrunte umbrele trecutului, iar Isabella trebuie să fugă din țară pentru a-și proteja sora și fiica vitregă. Oare ce alegere ar putea să facă acești iubiți vitregiți de soartă pentru a rămâne împreună?

  Veți citi întreaga poveste în romanul ÎN NUMELE IUBIRII de May McGoldrick, primul volum al seriei „Scoțieni regali”. De luni, 9 noiembrie la chioșcurile din toată țara!

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi.

#literaturapetocuri #romance #historicalromance

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.